Marčelo i „Elemental“ 10. oktobra u Hali sportova

Muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo održaće 10. oktobra koncert u Hali sportova na Novom Beogradu.

Foto: Twitter/Marcelo

Foto: Twitter/Marcelo

Marčelo je za 12 godina postigao uspehe kao malo ko na našim prostorima, i sve to uz podršku poštovalaca čiji je broj rapidno rastao iz dela u delo, iz godine u godinu. „Došlo je vreme da se prebrojimo“, kaže Marčelo, koji će najveći koncert u svojoj karijeri posvetiti onima koji ga bezrezervno podržavaju i nadahnjuju i čiji glas on pretače u stihove.

Prethodnih godinu dana Šelić je prelazio region uzduž i popreko promovišući album „Napet šou“, svoje peto i najuspešnije izdanje u 12 godina dugoj karijeri.

Na koncertu u Hali sportova, Marčelu će se pridružiti „Elemental“, jedan od najpopularnijih hrvatskih sastava sa kojim poznati hip hop muzičar sarađuje još od debi albuma „De Facto“.

Od 2003. godine i dueta „Bekstvo“, „Elemental“ i Marčelo su se sretali na raznim festivalima i koncertima.

Marčelovi nastupi su do sada opisivani kao „nerešiv domaći zadatak za kolege sa scene“, a organizatori za 10. oktobar obećavaju „dvostruki koncertni spektakl i više od tri sata do sada neviđenog programa koji pripremaju Marčelo i Elemental“.

Ulaznice su po promotivnoj ceni od 800 dinara dostupne na svim Gigstix i Eventim prodajnim mestima. Promotivna cena važi do 6. septembra.

(Tanjug)

Ostavite komentar

Ostavite komentar