najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Vlado Georgiev 23. aprila u Kombank areni

Popularni kantautor Vlado Georgiev održaće koncert 23. aprila u Kombank areni i najavio da za koncert mora da “napravi nešto novo i dobro”.

Organizator je Grand Aroma, a direktor strateškog poslovnog područja Atlantik Grupe Andrej Bele je rekao da tim koncertom u “Noći arome” žele da zahvale svojim potrošačima i dodao da će organizacija koncerta biti izazov pošto će “Arena biti mala”.

Direktor Kombank arene Đorđe Milutinović podsetio je na pet uzastopnih rasprodatih koncerata Georgieva u Sava Centru i prethodni njegov koncert u Areni koji je pratila vrhunska produkcija i najavio “veliki kvalitetan umetnički događaj za 23. april.

Ulaznice za koncert neće se prodavati, a jedini način da se dođe do karata jeste kupovina bilo kog pakovanja kafe Grand Aroma.

Potrebno je kupiti 1,5 kilogram kafe, iseći bar kodove, zalepiti ih na liflet i otići u Win Win prodavnicu po karte.

Akcija je počela juče i trajaće do 15. aprila, odnosno do trenutka kada se sve karte podele, a kapacitet je 15.000 mesta. Maksimalan broj karata po učesniku je pet.

“Dopala mi se drugačija ideja, imali su izuzetnu ideju i viziju i hvala Bogu Srbi zaista vole da piju kafu. Mislim da smo napravili dobar susret, a oni koji piju kafu drugih proizvođača, imaju priliku da se navuku na Grand Aromu, jer jedino tako mogu da dođu na moj koncert”, rekao je Georgiev u izjavi novinarima.

On je naglasio da je Kombank arena “najdivnije mesto” u Beogradu za veliki koncert, da je akustika dobra, kao i da je jeftinije napraviti jedan veliki koncert nego pet manjih.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike