“Majkl Džekson ostaje nevin i u smrti kao što je bio u životu”

Zvanični predstavnici pokojnog Majkla Džeksona oglasili su se povodom pisanja medija o policijskim izveštajima iz 2003. prema kojima se može zaključiti da je “kralj popa” seksualno iskorištavao decu.

Prvi se oglasio nećak Majkla Džeksona i sin njegovog brata Tita na Twitteru.

“Ne samo da u tome nema nikakve istine, nego mi je i muka od ovog sra*a. Živite život i prestanite da živite naš”, objavio je Tadž Džekson.

Zvanični predstavnici Majkla Džeksona izdali su i saopštenje.

“Ove subote navršiće se sedam godina otkako je svet izgubio neverovatnog umetnika i humanitarca posvećenog pomaganju ugroženoj deci iz celog sveta. Ljubitelji Majkla Džeksona, uključujući i njegove predstavnike, žele da se sećaju predivnih poklona koje je Majkl ostavio za sobom, umesto da gledaju kako se njegovo ime ponovo vuče kroz blato tabloidnog smeća.

Sve u ovom izveštaju, uključujući i ono što Okrug Santa Barbare naziva ‘sadržajem koji deluje kao da je prikupljen s interneta ili iz nepoznatih izvora’, je lažno, a nema sumnje da je namerno objavljeno baš uoči godišnjice od Majklove smrti. Oni koji nastave da besramno eksploatišu Majkla kroz jadni ‘mamac za klikove’, ignorišu činjenicu da ga je porota 2005. oslobodila optužbi po svakoj od 14 užasnih optužbi čime je propao njihov lov na veštice.

Majkl ostaje nevin u ovim napadima – i u smrti, kao što je bio u životu – iako sada ne može da se brani. Što je dosta, dosta je”.

Podsetimo, američki tabloid Radar Online objavio je ono što je nazvao policijskim izveštajima sa pretresa kuće Majkla Džeksona 2003. koji je usledio nakon optužbi porodice jednog dečaka da je njihovog sina seksualno iskorištavao.

Prema pisanju ovog portala, u kući slavnog muzičara pronađeno je mnoštvo fotografija nage i poluobučene dece, kao i snimci i fotografije eksplicitnog sadržaja sa odraslim ljudima.

Kada je oslobođen u pomenutom postupku pred sudom, napustio je zemlju i preselio se u Bahrein. Kasnije se vratio u SAD i pripremao se za turneju 2009. kada je pronađen mrtav u svojoj kući u Holmbi Hilsu, prenose mediji.

Uzrok smrti bilo je teško trovanje propofolom i benzodijazepinom iz lekova koje mu je propisivao dr Konrad Mari, koji je kasnije osuđen na četiri godine zatvora za ubistvo Džeksona iz nehata.

Na Twitteru se oglasila i Džeksonova ćerka Paris.

“Nažalost, negativnost uvek prodaje priču. Apelujem na vas da ignorišete đubrad i parazite koji karijeru grade blateći mog oca. Najčistije stvari uvek se ruše… I dalje će se dokazivati da je moj voljeni otac uvek i zauvek nevin”, napisala je ona.

Ostavite komentar

Oznake