najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Filmski počeci i bivše ljubavi jednog od najzgodnijih holivudskih frajera

Prezgodni Rajan važi za jednog od najpoželjnijih holivudskih frajera. Rođen je 1976. godine u kanadskom Vankuveru kao najmlađi od četvoro braće.

Karijeru je započeo 1990. godine u kanadskoj sapunici “Hillside”. Filmovi i serije u kojima je glumio tokom 90-ih nisu bili toliko zapaženi, ali sve se menja ulogama Hanibala Kinga u filmu “Blade”, kada Rajana napokon počinju da primećuju scenaristi i režiseri.

Rajan je pored žena oduševio i muški deo publike u filmskoj adaptaciji stripa “Deadpool”, gdje je odlično glumio ovog anti-junaka.

Rajan itekako pazi na ishranu i vežbanje pa je često bio na naslovnicama brojnih muških časopisa, na kojima se hvalio savršenim mišićima.

Zabavljao se sa glumicom Rejčel Li Kuk, kao i sa pevačicom Alanis Moriset, koju je Rajan zaprosio nakon dve godine veze. 2006. godine, mediji objavljuju kako je par prekinuo, ali te su glasine bile lažne. Par se ipak rastao 2007. godine, a odluku su navodno doneli zajedno. Alanis je kasnije priznala kako je ceo album “Flavors of Entanglement” nastao kao rezultat njene tuge nakon prekida, a posebno mu je posvetila pesmu “Torch”.

Rajan je počeo da se viđa sa koleginicom Skarlet Johanson, sa kojom se i venčao nakon godinu dana veze, ali brak je potrajao samo 2 godine. Skarlet je kasnije otkrila: “Život sa još jednim glumcem je veliki izazov, posebno kada je jedna osoba uspešnija od druge. Tu mora da postoji razumevanje o tome kako ćete deliti svoje vreme, pogotovo kada vam karijere idu u istom smeru.”

Početkom 2010. godine, Rajan je ipak upoznao ljubav svog života, glumicu Blejk Lajvli, na setu filma “Green Lantern”. 11 godinu mlađu koleginicu brzo je zaprosio, a zatim i oženio 2012. godine, a kćerka Džejms, koja je ime dobila po njegovom preminulom ocu, stigla je 2014. godine kao kruna ljubavi.

Par trenutno očekuje svoje drugo dete, a svih ovih godina za njih se nije vezao ni jedan skandal. Upravo se oni često uzimaju kao primer prave holivudske ljubavi, prenose mediji.

Ryana ćemo uskoro gledati i u filmovima “Criminal” i “The Hitman’s Bodyguard”.

Rajan se može pohvaliti i titulama Najseksi frajera na svetu, Najseksi tate, a uvršćen je i u Top 10 najbolje odevenih muškaraca.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike