U trendu

Kako se ljube horoskopski znaci?

„Neke osobe smatraju da poljubac treba da bude fizičko iskustvo, dok neke osobe poljupcem jednostavno izražavaju emocije i svoju bliskost s partnerom.

Doživljaj poljupca zavisi i od horoskopskog znaku, evo šta možete očekivati…

Horoskopski znak Ovan – stil ljubljenja

Upečatljiv, energičan i snažan. Ako išta znaju, onda je to kako da zapale partnera. Ovaj znak ljubljenju pristupa kao bilo čemu drugom u životu – oduševljeno i impulsivno.

Horoskopski znak Bik – stil ljubljenja

Lagano, senzualno i čvrsto – takav poljubac možete očekivati od Bikova. A to je jedan od razloga zbog kojih i veze Bikova traju duže nego veze drugih znakova. Bikovi imaju posebno razvijen osećaj za dodir, zbog čega će oni pre poljupca da vas maze, tapšu po ramenu ili uzmu za ruku.

Horoskopski znak Blizanci – stil ljubljenja

Raznolik, zanimljiv i brzo promenljiv. Blizanci vas poljupcem sigurno neće razočarati. Ipak, pre poljupca moraćete da se načekate i napričate.

Horoskopski znak Rak – stil ljubljenja

Prijatno, poznato i jednostavno dobro. Rakovi ne oduševljavaju pri prvom poljupcu, ali stvaraju udobnost i prijatan osećaj. Oni se ne ustručavaju da prvi poljube, a nakon toga ćete se osećati toplo i predivno.

Horoskopski znak Lav – stil ljubljenja

Poljubac Lava će vas oboriti s nogu. Jednostavno oduševljava, a za njegov poljubac stoji se u redovima.  Sve što treba je da se opustite i prepustite.

Horoskopski znak Devica – stil ljubljenja

Pažljivo, osećajno i savršeno. Tako ljube Device. One ne vole nered pa i atmosfera pre poljupca mora biti savršena. Budući da Device ništa ne rade polovično, i njihov je poljubac potpun.

Horoskopski znak Vaga – stil ljubljenja

Vage žive da bi udovoljile partneru. Jedino, problem je u tome što očekuju i da njihov partner živi kako bi udovoljio njima. Svaki poljubac koji podele je jedinstven. A uživanje s njima biće isto i nakon 25 godina provedenih zajedno.

Horoskopski znak Škorpion – stil ljubljenja

Škorpionov poljubac najbolje opisuje reč strastveno. Oni su strastveni bilo šta da rade, pa tako i ljube. S njima treba zaboraviti na sve drugo i usredsrediti se na poljubac, ali zbog načina na koji Škorpioni ljube to neće biti preveliki izazov.

Horoskopski znak Strelac – stil ljubljenja

Strelci uvek žele više, više i još više. Mnogo će vam dati, a želite li da ih osvojite poljupcem, obratite pažnju na to šta voli i ponovite to bezbroj puta.

Horoskopski znak Jarac – stil ljubljenja

Jarci se retko odlučuju prvi na poljubac, a kada ga napokon uhvatite i dobijete poljubac, ljubite elegantno, prefinjeno i nepotpuno. Da, to je jedini način da poželi još.

Horoskopski znak Vodolija – stil ljubljenja

Vodolijin cilj je ostati upamćen. One vole iznenadne i neobične poljupce, posebno od osoba koje im nisu slične. Budite što različitiji. Drugi način je da se pravite da vas ne zanima.

Horoskopski znak Ribe – stil ljubljenja

Riba će vas poljubiti samo ukoliko lepo mirišete. Zbog toga su velike količine parfema nužne. One će vas ljubiti nežno, osećajno i pažljivo. Jednako im uzvratite.“ (Slavenaa)

Uključite se i Vi u diskusiju o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.