U trendu

Kakav vam je bioritam?

Svi mi imamo „plime i oseke“ svog duha, tj. periode kada nam je veća, odnosno manja, fizička, osećajna i intelektualna snaga i sposobnost.

Poznata su 3 različita bioritmička ciklusa u čoveku.

Prvi je fizički ili muški ciklus, koji se ponavlja svaka 23 dana i koji pokazuje da je čovekova fizička snaga svakog 23. dana na vrhuncu.

Drugi je osećajni ili ženski ciklus, koji se ponavlja svakih 28 dana.

Nauka je utvrdila da ne postoje ni potpuno muške ni potpuno ženske osobe, već da svaka osoba, bilo muška ili ženska, sadrži u sebi izvestan broj ćelija suprotnog pola. Zbog toga su oba ova ciklusa zabeležena i kod žena i kod muškaraca.

Treći ciklus je intelektualni i on se pojavljuje na svaka 33 dana. Sva tri procesa odvijaju se u čoveku u isto vreme i svojim vrednostima i međusobnim odnosima pokazuju koliko je i kada čovek sposoban da se suprotstavi spoljašnjem svetu.

U najvećem broju slučajeva, rođenje deteta dešava se onda kada je fizička i emotivna snaga majke na vrhuncu. Datum rođenja deteta je početak sva tri ciklusa koji ga prate kroz ceo život.

Bioritam je jednostavno objašnjenje astroloških „srećnih“ i „nesrećnih“ dana i brojeva i dokaz unutarnje snage čoveka kojom on deluje na sve oko sebe.

Izračunajte svoj bioritam!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar