U trendu

Za sreću i blagostanje: Ove stvari NIKAD ne treba bacati iz kuće

Postoje predmeti koji zrače dobrom energijom i koje uvek morate čuvati u vašem domu, kako biste imali sreće.  Ovo je 6 stvari koje nikad ne smete da izbacite iz kuće:

Hleb
Kao i kod nas, tako i u u mnogim kulturama, hleb se smatra svetom hranom. Simbolizuje sreću i blagostanje, pa je zabranjeno bacati ga. Bolje je osušiti ga i mrvice dati pticama nego bacati komade hleba.

So
So se tretira isto kao hleb. Pored toga se ne savetuje da je pozajmljujete nikome, jer tako blagostanje izlazi iz kuće.

Odsečeni nokti ili kosa
Kosa i nokti su prema crnoj magiji najpogodniji za pravljenje loše karme. Stoga ih zamotajte u maramicu i odložite u kantu. Ne smete da ih rasipate oko kuće.

Fotografije
Možete uništiti samo one fotografije koje prikazuju vaše neprijatelje i pod uslovom da niste sa njima na slikama, u suprotnom rizikujete da privučete bolesti i druge probleme.

Sat
Sat je energetski povezan sa vlasnikom i možete ozbiljno nauditi osobi čiji sat uništite. Možete baciti samo one satove koji se ne mogu popraviti.

Novčanik
Novčanik je finansijski talisman,  nemojte ga bacati ni kad je potpuno bezvredan. Kad kupite novi novčanik, držite ga par dana u kući, a zatim u njega prebacite postepeno nešto novca, polako prekidajući vezu sa starim novčanikom. Stari novčanik držite u kući koliko god možete, piše Stil.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.