U trendu

Knjiga Robina Šarme „Budni u 5 (i vaš je čitav svet)“

BEOGRAD – Vulkan izdavaštvo predstavio je novu knjigu Robina Šarme „Budni u 5 (i vaš je čitav svet)“, za koju autor tvrdi da će vam promeniti život i zato na koricama piše „Iskoristite jutro – poboljšajte život!“
O popularnosti Šarme govori činjenica da je prodato više od 15 miliona primeraka njegovih knjiga širom sveta. Autor je i čuvenog bestselera „Kaluđer koji je prodao svoj ferari“, koji je Vulkan objavio u desetak izdanja.

Pre 20 godina, ovaj legendarni stručnjak za liderstvo i elitni performans predstavio je koncept „Budni u pet (i vaš je čitav svet)“, koji je zasnovan na revolucionarnoj jutarnjoj rutini koja je pomogla njegovim klijentima da povećaju produktivnost, poboljšaju zdravstveno stanje i sačuvaju smirenost u previše komplikovanom svetu.

Posle četiri godine predanog rada na rukopisu, pred čitaocima je knjiga koja će im u potpunosti izmeniti život i otkriti da je navika ustajanja rano ujutru mnogima pomogla da ostvare izvanredne rezultate i istovremeno budu srećni, ispunjeni i osećaju se korisnije.

Ukoliko želite da iskorenite loše životne navike i unesete nove pozitivne promene, ova knjiga je idealna za vas, tvrdi PR menadžer Vulkana Lana Radisavljević.

Kroz čarobnu i zabavnu priču o tome kako dva neznanca u nevolji upoznaju ekscentričnog tajkuna koji im postaje tajni mentor, knjiga „Budni u 5 (i vaš je čitav svet) “ otkriće čitaocima kako izvanredni geniji, poslovni titani i najmudriji ljudi na svetu počinju jutro da bi postigli izvanredna dostignuća.

Šarma u ovoj knjizi donosi malo poznatu formulu koju može svako da upotrebi da bi se probudio inspirisan, fokusirani i preplavljeni željom da izvuče najviše što može iz tog dana.

U knjizi je opisan detaljan metod kojim čitalac može da sačuva najmirnije sate pre izlaska sunca da bi imao vremena da vežba, resetujete se i radi na ličnom razvoju.

Šarma je humanitarac poštovan širom sveta i jedan od najboljih svetskih stručnjaka za liderstvo, a njegovi klijenti su milijarderi, sportske superzvezde, muzičke legende i pripadnici kraljevskih porodica.

Njegovi neprikosnoveni bestseleri prodati su u milionima primeraka i objavljeni na više od 92 jezika, što ga čini jednim od najčitanijih pisaca današnjice.

Deo profita od prodaje knjige „Budni u 5 (i vaš je čitav svet)“ odlazi Fondaciji Robina Šarme za decu, koja pomaže siromašnoj i ugroženoj deci širom sveta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.