U trendu

Čelsi porazom počeo odbranu titule u Premijer ligi

Fudbaleri Čelsija porazom su počeli odbranu titule u Premijer ligi, pošto su danas na svom stadionu u prvom kolu izgubili od Barnlija sa 3:2.

Šampion Engleske u prvom poluvremenu u potpunosti je nadigran od Barnlija, koji je od 14. minuta imao igrača više na terenu nakon što je kapiten „plavaca“ Geri Kejhil zbog oštrog i neopreznog starta dobio direktan crveni karton.

Barnli je do prednosti stigao u 24. minutu pogotkom Sema Vouksa, da bi Stiven Vord u 39. posle sjajne akcije snažnog udarca sa oko 16 metara levo iskosa povisio na 2:0.

U završnici prvog dela igre, odnosno 43. minutu, Vouks je iskoristio dobar centaršut sa desne strane i glavom sa oko pet metara doveo Barnli do prednosti od 3:0.

Čelsi se mučio u nastavku susreta, ali je i pored toga uspeo da dodje na samo gol zaostatka. Prvo je Alvaro Morata u 69. minutu smanjio na 1:3, da bi potom David Luiz u 88. doveo šampiona Engleske, koji je od 81. minuta imao dva igrača manje nakon što je drugi žuti dobio Sesk Fabregas, na samo gol zaostatka.

Debitant u Premijer ligi Engleske, Hadersfild, na gostovanju je iznenadio Kristal Palas i savladao ga sa 3:0.

Hadersfild je u 24. minutu autogolom Džoela Vorda smanjio došao do prednosti, da bi samo tri minuta kasnije Stiv Muni poviso na 2:0.

Muni je u 78. minutu postigao još jedan gol i tako svoj tim doveo do ubedljivog trijumfa na gostovanju protiv Kristal Palasa.

Everton je na svom terenu pobedio Stouk sa 1:0, a strelac jedinog gola bio je Vejn Runi u drugom minutu sudijske nadoknade vremena prvog dela igre, a istim rezultatom slavio je Vest Bromvič Albion protiv Bornmuta. Pobedonosni gol za VBA postigao je Ahmed Hegazi u u 31. minutu.

Sautempton je na svom terenu igrao nerešeno bez golova Svonsijem.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.