U trendu

Mesi se u suzama oprostio od Barselona: Teško mi je

BARSELONA – Čuveni argentinski fudbaler Lionel Mesi emotivno se danas oprostio od Barselone, kluba u kom je proveo 21 godinu.

Mesi i katalonski klub nisu nastavili saradnju posle isteka ugovora, a Argentinac je na stadionu Kamp Nou održao konferenciju za medije i u suzama se oprostio od Barselone.

„Ne znam šta da kažem, nisam spreman za ovo i teško se nosim s ovim. Poslednja godina bila je veoma teška zbog situacije od prošlog leta. Moja porodica i ja verovali smo da ćemo ostati ovde, jer ovo je moj dom. Ovde nam je bilo sjajno, ali moram da kažem zbogom“, rekao je Mesi u suzama.

On je poručio da mu je ovo jedan od najtežih dana u karijeri i da se nada će se jednog dana vratiti kako bi klubu doneo nešto novo.

„Prošle godine sam hteo da odem, ali ove nisam. Uvek sam bio potpuno iskren u vezi svega i moram da napustim klub koji volim. Ceo život sam ovde, od 13. godine i nakon 21 godine odlazim s mojom porodicom, sa moja tri mala katalonska Argentinca. Ovo je moj dom, hvala vam. Hvala svim mojim sadašnjim i bivšim igračima i svima u klubu“, kazao je Mesi.

Posle zvaničnog šaopštenja o rastanku sa Barselonom, spekulisalo se da će Mesi da nastavi karijeru u Pari Sen Žermenu.

„To je mogučhnost, ali još ništa nije definitivno. Ni sa kim ništa nisam dogovorio. Imao sam mnogo telefonskih poziva, nekoliko klubova je bilo zainteresovano. Ništa još nije odlučeno, ali razgovaramo“, rekao je Mesi na pitanje od PSŽ-u.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.