U trendu

Carinici pronašli heroin, kokain i kristal met u pošiljkama iz inostranstva

Carinici su na ispostavi Pošta Novi Sad prilikom kontrole u 12 pošiljki otkrili manje količine heroina, kokaina i kristal meta adresirane na primaoce u nekoliko vojvodjanskih gradova, saopštila je danas Uprava carina.

Kako se navodi u saopštenju, pošiljke su stigle iz Holandije, Španije i Velike Britanije i u njima je juče pronadjeno nešto više od 30 grama različitih opijata.

„U tri pošiljke iz Holandije pronadjeno je oko devet grama heroina. One su bile adresirane na primaoce u Titelu i Novom Sadu“, navodi se u saopštenju i dodaje da su primaocima u Novom Sadu i Bačkoj Palanci bile namenjene tri pošiljke iz Velike Britanije i Holandije, u kojima su bile kesice sa drogom kristal met, ukupne težine oko sedam grama.

Prema navodima Uprave carina, nešto više od šest grama kokaina pronadjeno je u dve pošiljke iz Velike Britanije i Holandije, adresirane na primaoce u Bačkoj Topoli i Novom Sadu.

Oko devet grama marihuane i semenki otkriveno je u četiri pošiljke iz Španije i Holandije, namenjene primaocima u Čelarevu, Subotici i Novom Sadu.

Sve pošiljke predate su, kako se navodi u dalju nadležnost Odseka za suzbijanje krijumčarenja narkotika Poliijske uprave Novi Sad.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike