U trendu

Narodna stranka Zrenjanin: Smenjivanje direktora Vodovoda u Zrenjaninu prva velika pobeda opozicije

Narodna stranka saopštila je danas da je Skupština Zrenjanina smenila danas direktora JKP Vodovod i kanalizacija Ivana Devića, posle zahteva opozicije i pokretanja akcija za njegovo smenjivanje.

Narodna stranka u Zrenjaninu pokrenula je s drugim opozicionim partijama okupljenim u Gradjanskoj inicijativi „Zajedno za vodu“ inicijativu za smenjivanje Devića.

„Ovo je naša prva velika pobeda u Zrenjaninu. Nastavićemo borbu za sve dok gradjani ne budu mogli da piju ispravnu vodu iz svojih česmi u svojim domovima“, izjavila je poverenica Narodne stranke za Zrenjanin Nataša Velemir.

Ona je najavila i akcije za rešavanje problema kafilerije, obilaznice oko Zrenjanina, kao i pokretanje peticija za ukidanje privatnih izvršitelja.

Na današnjoj sednici Skupštine Zrenjanin kao druga tačka dnevnog reda uvršten je predlog za smenjivanje direktora „Vodovod i kanalizacija“ Ivana Devića, čija je ostavka iz ličnih razloga prispela u toku sednice.

Skupština je donela tu odluku većinom glasova, a nakon toga je za vršioca dužnosti direktora izabran dosadašnji izvršni direktor Predrag Bodiroga

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.