U trendu

Stamatović: Razgovore sa Srpskom listom Vučić će predstaviti kao razgovore sa narodom

Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da odustane od ideje da razgovore sa političkim saradnicima iz Srpske liste narednog vikenda predstavi kao „razgovor sa srpskim narodom sa Kosova i Metohije“.

Stamatović je u saopštenju naveo da je Srpska lista prihvatila da bude u koaliciji sa „teroristom Ramušem Haradinajem“ i uporedio Vučića sa francuskim kraljem Lujem XIV, koji je bio na tronu čak 72 godine i čiji je nadimak bio „Bogomdani“.

„Naš ‘Bogomdani’ je toliko osion i bahat da o tome o čemu pregovara u Briselu izveštava sina Džordža Sorosa, ali ne i Narodnu skupštinu i gradjane Srbije, već umesto sebe, potura ‘bljuvača vatre’ iz ’90-tih Milovana Drecuna koji sada indoktrinira Srbiju za nekakvo ‘američko rešenje’ kao bogomdano za Kosovo“, rekao je Stamatović.

On je ocenio da i Vučić i Drecun treba da znaju da je „američko rešenje“ već sprovedeno 1999. godine, kada je isporučeno više tona „humanitarnog osiromašenog uranijuma“, što će decenijama imati negativan efekat na stanovništvo Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.