najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Priroda je seksi

Nema ničeg seksepilnijeg od prirode. Ne mislimo ovde na vođenje ljubavi na javnim mestima, nego na darove prirode koji utiču na jačanje seksualnih strasti kod oba pola. Afrodizijaci su ti koji imaju sposobnost da probude, promene i ulepšaju erotske doživljaje. Dakle, priroda nam pomaže da krenemo prema novim dimenzijama u svojim ljubavnim životima.

Celer je jedna od biljaka kojoj najčešće pripisuju afrodizijački učinak. Veruje se da zeleni deo celera podstiče seksualnu želju i pospešuje ljubavni čin, a da koren ove biljke povećava telesnu snagu. Čaj od korena celera, tvrde stari izvori, uklanja svaku seksualnu kočnicu.

Egzotično voće je moćan seksualni stimulans. Navodno je najbolja kombinacija avokada i oraščića, jer je ta smesa odličan afrodizijak. Prema pričama onih koji su tu kombinaciju probali u paru, kao afrodizijak deluje samo na muški deo populacije. Začinske biljke kao što su cimet i vanila omiljene su među ljubavnicima jer “greju” organizam i povoljno utiču na ljubavni polet.

Malo cimeta u toplom vinu ima dejstvo ravno bombi – provereno. S druge strane, vanila u alkoholnom piću deluje prvenstveno zahvaljujući svom izuzetnom mirisu. Naravno, sve priče o afrodizijacima mogu da padnu u vodu kada pokušate da isprobate neki od njih pa se ispostavi da on ne deluje. Ipak, ne treba tako lako odustajati.

Dajte vremena prirodi da ojača vaš libido tako što ćete joj pružiti još jednu šansu, a ako to opet ne upali, još jednu i još jednu… Moguće je da vaš organizam ne prepoznaje signale koje vam afrodizijak šalje. Zbog toga se nemojte libiti da večeru sa svojom izabranicom začinite nekim od prirodnih afrodizijaka koji bi u strasnim igrama van stola mogli da vas odvedu na mesta na kojima još niste bili. Zato ste se, na kraju krajeva, i opredelili da isprobate neko afrodizijačko sredstvo.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike