U trendu

Nedeljni horoskop (15. 5. – 22. 5. 2017. godine)

OVAN

Pred vama je povoljan period u kom nećete imati previše obaveza. Na polju ljubavi očekuje vas skladna atmosfera sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, sledi flert sa Vodolijom. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da imate veće probleme. Moguća je prolazna malaksalost početkom ove faze, ali ako se budete dovoljno odmarali, sve će biti uredu.

BIK

Smatrate da vam je ovaj period veoma važan za posao i trudite se da ispunite velika očekivanja. Kada je u pitanju ljubav, lako se prepuštate strastima. Na polju zdravlja možete da očekujete manje probleme – nervni sistem, ali i mišići, kao i kosti. Preporuka je da povećate unos magnezijuma i kalcijuma i da radite na svojim navikama.

BLIZANCI

Moguć je neki manji nesporazum sa saradnicima iz inostranstva, pa povedite računa. Ljubavna situacija je opuštena, ali vi shvatate da sada želite više od toga. Povedite računa o mogućim problemima koji se odnose na nizak pritisak, kao i na vrtoglavice koje vam se mogu javiti. Pored toga, osetljiv vam je predeo ruku, zglobova pogotovo. Moguć je i pad koncentracije.

RAK

Možete da očekujete stabilnu finansijsku situaciju ako budete donosili razumne odluke. Na polju ljubavi očekuju vas veoma uzbudljiva dešavanja sa Škorpijom. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da imate tegobe. Imate puno snage i energije i generalno ste dobro raspoloženi. Deluje vam da konačno uzimate stvari u svoje ruke.

LAV

Povoljan je period za posao, imate svu podršku koja vam je neophodna u ovom trenutku. Kada je u pitanju ljubav, veoma lako i otvoreno pokazujete svoje emocije voljenoj osobi. Na polju zdravlja je stanje skoro pa idealno! Odlično se osećate i u vama se budi neki novi optimizam i snaga. Prevazišli ste poteškoće iz prošlosti i sada je ceo svet pod vašim nogama!

DEVICA

Lako završavate sve poslovne obaveze, koje vas nisu sačekale u malom broju. Ljubavna situacija je pomalo konfuzna, pre svega zato što ni sami niste sigurni šta želite. Povedite računa o svom zdravlju u ovoj fazi jer ste osetljivi i lako biste mogli da dođete do manjih problema. Imunitet vam je oslabljen, a svakodnevne loše navike koje imate ne doprinose boljitku.

VAGA

Pred vama je opuštena faza u kojoj nećete imati previše poslovnih briga. Na polju ljubavi očekuje vas sjajna situacija i prilika za novu vezu i iskrene emocije. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete generalno povoljnu situaciju. Mogući su eventualno manji problemi – variranje krvnog pritiska, pa ako se to desi – posetite svog lekara.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete poboljšanje na poslovnom planu, kao i pomoć od neke osobe iz porodice. Kada je u pitanju ljubav, lako održavate komunikaciju sa osobom iz svoje blizine. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa osetljivom probavom, ali isto tako i sa osetljivim urinarnim traktom. Donji deo stomaka je podložan tegobama, pa povedite računa o tome.

STRELAC

Povoljan je period za godišnji odmor, putovanja i opuštanja. Posao vam je sada najmanja briga. Ljubavna situacija je veoma zanimljiva i imate brojne prilike za flert i poznanstva. Povedite računa o mogućim manjim smetnjama koji se odnose na disajne puteve ili alergijske reakcije na polen, prašinu itd. Pored toga ne bi trebalo da imate neke ozbiljnije probleme.

JARAC

Očekuje vas poboljšanje na planu vaše materijalne situacije. Na polju ljubavi sve je baš onako kako ste želeli da bude, bez nepredviđenih promena. Kada je u pitanju zdravlje, može se reći da neke promene koje ste uveli polako pokazuju rezultate. Novi režim ishrane vam prija. Važno je da nastavite da podjednako dobro vodite računa o svom telu i duhu.

VODOLIJA

Promenljivo raspoloženje kod vas dovodi i do promenljive situacije na poslovnom planu. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete neka manja razočarenja. Na polju zdravlja su mogući manji problemi koji se odnose na osetljiv predeo glave, čela i očiju. Čuvajte se padova, udaraca, povreda. Proverite svoju dioptriju i posetite lekara ako imate učestale migrene.

RIBE

Skloni ste tome da u svojim mislima odlutate, nemojte da dopustite da vam se to odrazi na posao i dnevne obaveze. Ljubavna situacija je veoma interesantna, zbližavate se sa jednom misterioznom osobom. Povedite računa o mogućim problemima sa cirkulacijom, pogotovo u predelu nogu. Pored toga, osetljiva su vam i stopala, nožni zglobovi, kao i prsti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar