Nova energija: Ružičasti mesec biće danas, a ovih pet znakova doživeće velike promene

Pun mesec u aprilu nas čeka u noći 29. aprila, a biće u Škorpiji, što obećava mistična dešavanja i čudna stanja duha. Ovakav mesec zovemo i ružičastim jer se smatra nosiocem ženske sreće i pokretačem lepe prolećne energije.

Pun Mesec u Škorpiji nadahnjuje nas da pravimo drastične pormene u životu, ali i da metaforički rečeno „vaskrsnemo“ – odnosno preporodimo sebe spolja i iznuta, prenosi Blic .

Škorpija predstavlja smrt, ponovno rođenje i bezuslovnu ljubav – spolja deluje kao pohlepan i egoističan, ali je zapravo izvor velike i beskrajne ljubavi. Sa sobom nosi jaku energiju koja može da napravi preokrete tamo gde je to neophodno.

Pun Mesec u Škorpiji može da bude veoma moćan trenutak u životu pojedinca – uglavnom donosi priliku da stavite tačku na nešto iz vaše prošlosti, što je davno trebalo da uradite. Rušenje mostova je izvesno, ali postoje i dobre strane – otvoriće vam se nova vrata i iskrsnuće nove prilike, bolje od onih prethodnih.

Na kraju aprila moraćete da naučite pogledate svojim strahovima u oči i morate prestati da glumite i krijete se iza različitih maski. Dobićete priliku da odsranite slojeve sebe koji su vas sprečavali da budete ono što zaista jeste. Jednostavno – sledi vam čišćenje dok ne dođete do svoje suštine.

Sve ovo biće veliki izazov, ali samospoznaja je ključna za dalji napredak i razvoj svake ličnosti. Ružičasti Mesec podstaći će nas i na ljubav, i to onu prema sebi i porodici, bliskim prijateljima, ali će nas podsetiti i na to da su oni koji nas okružuju uvek naše ogledalo.

Pun Mesec u Škorpiji posebno će pogoditi osobe rođene u znaku Strelca, Blizanca, Škorpije, Vodolije i Lava.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.