U trendu

Teniski ekspert šokirao izjavom o Novaku: „Đoković je imao porodične probleme“

Najbolji srpski teniser Novak Đoković eliminsan je već u osmini finala Mastersa u Majamiju, a u Indijan Velsu je poražen u trećem kolu. Dve brze eliminacije na Mastersima prilično su šokirale ljubitelje tenisa.

Navijače brine činjenica da Đoković nije ni bleda senka onog tenisera što je pre dva meseca u Melburnu demonstrirao silu u velikom finalu protiv Rafaela Nadala.

– Dešavalo se mnogo stvari van terena, izgleda da je to malo uticalo na mene i na terenu. Sa zdravstvenog aspekta takođe se nisam osećao najbolje na prethodna dva turnira, i dalje sam „zarđao“, ali učite iz toga, to je život- rekao je Đoković posle poraza od Aguta.

Istina, Đoković nije ličio na sebe ni u Kaliforniji, ni na Floridi, a teniski ekspert iz Poljske, Vojček Fibak je u intervjuu za „Polska Times“ smatra da su uzrok loših rezultata srpskog tenisera privatni problemi.

– Sve zavisi od vašeg uma. Novakovi problemi nisu isključivo povezani sa sportskim razlozima, već i sa porodičnim problemima. Tako smatra nekoliko ljudi iz njegovog okruženja. Sve zajedno to nekada Novaka toliko uznemirava da ne može da se takmiči na istom nivou kao ranije – smatra Fibak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.