U trendu

BG Univerzitet domaćin skupa o finansijama od 7. do 10. dec

BEOGRAD – Univerzitet u Beogradu će od 7. do 10. decembra biti domaćin prve međunarodne konferencije o savremenom upravljanju u finansijskom poslovanju – „CFMC 2022“.

Prvi put „CFMC 2022“, u zajedničkoj organizaciji Fakulteta organizacionih nauka, Pravnog i Ekonomskog fakulteta, okuplja više od 40 eksperata i 160 ucesnika iz 20 evropskih i svetskih zemalja, iz sektora visokog obrazovanja, biznisa, vlade i civilnog sektora, usmerenih na savremeno finansijsko poslovanje, odnosno kreiranje finansijskih politika.
Kroz predstavljanje savremenih dostignuća u teoriji i praksi u oblastima finansijskih tehnologija i sajber bezbednosti, te analizom performansi budžeta Evropske unije, izazova prevencije od finansijskih prevara i fiskalnih odnosa na državnom nivou, ali i mnogih drugih tema, cilj ove konferencije je da postane vodeći forum za oblast upravljanja u finansijama u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, saopštio je Univerzitet u Beogradu.

Program konferencije sastoji se od uvodnih predavanja, naučnih sesija, panela, radionica i događaja usmerenih na umrežavanje ucesnika.

Uzimajući u obzir efekte koje je digitalizacija i epidemija COVID-19 virusom imala na savremeno finansijsko poslovanje, ključna reč konferencije biće transformacija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.