U trendu

5 komedija sa smešnim zapletima nose i MUDRE POUKE (video)

Postoje filmovi koji izgledaju kao komedije i lako ih je gledati, ali i dalje ostavljaju neka pitanja u vašoj glavi po završetku. Tu su neobični zapleti i smešni trenuci, ali uvek postoji i nešto iza svega toga. Ovo su neki filmovi za opuštanje, a na vama je samo da izdvojite malo vremena i pogledate onaj koji vas najviše privlači.

Alibi.com, 2017

Znate sve one trenutke iz filmova kada nekome treba alibi za određenu situaciju? Glavni lik u ovom filmu vodi jednu agenciju koja rešava baš takve probleme i ima posla preko glave. Međutim, ne sviđa se baš svima takva vrsta obmane, pogotovo ne devojci njegovih snova.

It’s Kind of a Funny Story, 2010


Čudni snovi mogu nas naterati na svašta, ali ništa toliko ekstremno poput glavnog lika ovog filma. Nakon što sanja da se ubije, svojevoljno se prijavljuje u mentalnu instituciju. Nažalost iako je tinejdžer, stavljaju ga sa odraslim osobama i tu tek postaje zabavno.

Like Father, 2018


Glavnu junakinju verenik ostavlja usred ceremonije venčanja i napušta je. Ona se ipak odlučuje da iskoristi već plaćeni medeni mesec, ali na njega odlazi sa ocem koji ju je napustio 20 godina ranije.

The A-Team, 2010


Novija filmska verzija čuvene serije, sa novim likovima i novim dogodovštinama. Sve počinje tako što četvorica ratnih veterana budu optuženi za zločine koje nisu počinili i moraju da osvetlaju svoje obraze.

She’s Funny That Way, 2014


Devojka koja se bavi poslovnom pratnjom upoznaje se sa rediteljem brodvejskih predstava, što joj potpuno menja uobičajenu rutinu. Otkrivaju se mnoge tajne i izbijaju razni skandali.

Napišite komentar