U trendu

Juče (video)

Originalni naslov: Yesterday
Početak prikazivanja filma: 27.06.2019
Dužina trajanja filma: 112 min
Država/Godina: GBR/2019
Žanr: komedija, muzički
Glumci: Lily James, Himesh Patel, Kate McKinnon, Ed Sheeran
Režiser: Danny Boyle
Distributer: Taramount film

Sinopsis

Juče, svi su znali za Bitlse. Danas, samo se Džek seća njihovih pesama. I postaće vrlo velika zvezda.

O filmu

Od Oskarom nagrađenog reditelja Denija Bojla i scenariste nominovanog za Oskara, Ričarda Kertisa, stiže nam rokenrol komedija o muzici, snovima, prijateljstvu i dugom i krivudavom putu koji vodi do najveće ljubavi u životu.

Džek Malik bori se sa svojom karijerom pevača i tekstopisca, u malom primorskom gradu u Engleskoj. Njegovi snovi o slavi i uspehu počinju da blede, uprkos podršci odane drugarice iz detinjstva, Eli. A onda, posle čudne saobraćajne nesreće u momentu kada ceo svet na trenutak gubi električnu energiju, Džek se budi i otkriva da Bitlsi nikada nisu postojali… i suočava se sa veoma komplikovanim problemom.

Izvodeći pesme najvećeg benda u istoriji, svetu koji ih nikada nije čuo i uz malu pomoć svog američkog agenta hladnog srca, Debre, Džek dostiže planetarnu slavu. Ali kako se penje ka vrhu, Rizikuje da izgubi Eni, jedinu osobu koja je uvek verovala u njega. Kada se zatvore vrata koja su delila njegov stari i novi život, Džek će morati da se vrati tamo gde je nekada pripadao i da dokaže da je ljubav sve što nam treba.

Oficijelni sajt
IMDb

Napišite komentar