U trendu

Kupaći kostimi za sve figure

Pripreme za godišnji odmor još su u toku. Odlučili ste da kupite nov kupaći kostim. Pre nego što krenete u kupovinu, obratite pažnju na sledeće.

Prvo se dobro pogledajte u ogledalu. Pri tome pokažite primerenu dozu samokritičnosti i ako zaključite da je vaša figura bez istaknutog struka, pokušajte da nađete odgovarajući model. Imajte na umu da će vašoj figuri najbolje pristajati kostim iz jednog dela, i to jednobojan. Kostim sa širokim bretelama sužava torzo. Dijagonalni ili talasasti deseni izdužuju vašu figuru i mogu čak i da imitiraju obline. Izbegavajte kupaće kostime s horizontalnim prugama, jer one vizuelno proširuju figuru, i to baš na onim mestima gde to najmanje želite.

Kupovina kupaćeg kostima može da bude prijatna i laka samo ako tačno znate koji model tražite. Ukoliko imate male grudi, najbolje je da tražite kostim koji u gornjem delu ima korpe i umetnute jastučiće. Ako su kvalitetni, mogu da učine prava čuda. Široko postavljene bretele takođe su primerene ovakvoj građi, jer proširuju ramena. Osobama s malim grudima ne preporučuju se modeli kupaćih kostima koji imaju korpice trouglastog oblika, jer one dodatno pritisnu grudi uz telo i čine ih još manjim. Međutim, s vitkim telom bez istaknutih oblina i ovim bikinijem uz koji zvecka snop narukvica leto će biti prijatno a figura lepa. Zato, samo napred! Na kraju krajeva, ipak je najbitnije da uživate i da se lepo provedete gde god bili.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.