Ovako sada izgleda „Nedođija“, imanje Majkla Džeksona (Video)

Aukcijska kuća Sotebi objavila je video snimak iz Sikamor doline nekadašnjeg ranča Majkla Džeksona, koji je ranije nosio naziv „Nedođija“. Imanje je u maju prošle godine stavljeno na prodaju, ali još uvek nisu pronašli kupca.

Nekada je na imanju postojao zabavni park i zoološki vrt, ali su oni odavno uklonjeni. Pojedine uspomene na pevača su ostale, uključujući naziv „Nedođija“ na kuli sa satom, soba sa slatkišima i viseći most.

Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Džekson je kupio imanje 1987. za 19,5 miliona dolara, ali ga je zbog finansijskih problema predao investicionoj kompaniji 2008. godine, prenose mediji.

Imanje se prostire na preko hiljadu hektara i ima 22 stambene zgrade, a najveća je glavna kuća koja se prostire na preko 1.100 kvadratnih metara i ima šest spavaćih soba. Tu su i dve gostinske kuće, jedna sa četiri a druga sa dve spavaće sobe. Zabavni park više ne postoji, ali tu su bazen, tereni za košarku i tenis, bioskopska sala sa 50 sedišta… Troškovi održavanja imanja, na kojem je stalno zaposleno 54 članova osoblja, godišnje idu i do tri miliona.

Ostavite komentar

Ostavite komentar