najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ovako sada izgleda “Nedođija”, imanje Majkla Džeksona (Video)

Aukcijska kuća Sotebi objavila je video snimak iz Sikamor doline nekadašnjeg ranča Majkla Džeksona, koji je ranije nosio naziv “Nedođija”. Imanje je u maju prošle godine stavljeno na prodaju, ali još uvek nisu pronašli kupca.

Nekada je na imanju postojao zabavni park i zoološki vrt, ali su oni odavno uklonjeni. Pojedine uspomene na pevača su ostale, uključujući naziv “Nedođija” na kuli sa satom, soba sa slatkišima i viseći most.

Džekson je kupio imanje 1987. za 19,5 miliona dolara, ali ga je zbog finansijskih problema predao investicionoj kompaniji 2008. godine, prenose mediji.

Imanje se prostire na preko hiljadu hektara i ima 22 stambene zgrade, a najveća je glavna kuća koja se prostire na preko 1.100 kvadratnih metara i ima šest spavaćih soba. Tu su i dve gostinske kuće, jedna sa četiri a druga sa dve spavaće sobe. Zabavni park više ne postoji, ali tu su bazen, tereni za košarku i tenis, bioskopska sala sa 50 sedišta… Troškovi održavanja imanja, na kojem je stalno zaposleno 54 članova osoblja, godišnje idu i do tri miliona.

https://www.youtube.com/watch?v=x4SprQzYebA

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike