U trendu

Snižene ulaznice za predstojeće koncerte u Hali sportova

BEOGRAD – Hala sportova i Ćarm Music Srbija organizuju „Vikend specijalnog popusta“ tako da će od 2. do 4. novembra ulaznice za parter za koncerte Bet Hart, „Mando Diao“, Šilera i Toma Odela moći da se kupe po 50 posto nižoj ceni, saopšteno je danas na konferenciji za novinare.

Izvršni direktor za manifestacije Hale sportova Dejan Petričević rekao je da je prošlo dve godine od kada je Hala sportova kontinuirano počela sa organizacijom koncertnih aktivnosti sa ciljem revitalizacije tog prostora u kome su se nekada održavli najveći koncerti u zemlji.

Fokusirali su se, kako je objasnio, na koncerte kapaciteta između 1.000 i 5.000 gledalaca i na strane izvođače, jer „Beogradu nedostaju nastupi stranih muzičara“.

Petričević je rekao da, imajući u vidu rizičnost organizacije koncerata u Srbiji, uspostavili su saradnju sa promoterskim kućama, među kojima je i „Ćarm Music Srbija“, sa kojom su do sada organizovali četiri događaja.

„Ćarm Music Srbija“ je član kompanije „Ćarmenko“ čije je sedište u Istanbulu, a tokom dve godine prisustva na srpskom tržištu organizovali su nastupe Šona Pola, bendova „Hollywood Undead“ i „Dead Kennedys“ i mađarskog pijaniste Piter Bensa.

U narednom periodu Hala sportova i „Ćarm Music Srbija“ organizovaće nastup bluz pevačice Bet Hart 2. decembra, švedske rok grupe „Mando Diao“ 7. decembra, nemačkog muzičara Šilera 18. januara i britanske zvezde Toma Odela 12. februara.

Na konferenciji je najavljeno i da će pre Bet Hart nastupiti akustučni duo Nenad Mr Swagger Zlatanović i Petar Miladinović (Pera Džo) sa Katarinom Pejak, dok će predgrupe bendu „Mando Diao“ biti „Dingospo Dali“ i „Herz“.

Direktorka „Ćarm Music Srbija“ Sara Điante najavila je i koncerte grupe „Dead Can Dance“ 28. juna u Sava Centru i Erosa Ramacotija 24. septembra u Štark areni.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.