U trendu

Marej: Novak me iznenadio sa Agasijem

Svetski broj jedan Endi Marej priznao je da je bio iznenađen što je Novak Đoković izabrao Andrea Agasija za novog trenera, ali i dodao da je Srbin povukao pravi potez.

Đoković je imenovao legendarnog Amerikanca odmah posle Mastersa u Rimu, tačno pred učešće na Rolan Garosu gde brani titulu.

„Pomoć od Agasija je pozitivna stvar za Novaka i ceo tenis. Kada veliki igrači ostaju u tenisu onda to donosi veliko interesovanje. Znam da je Agasi čovek koji je veoma zauzet van tenisa i ne znam kakav je njihog dogovor. Bio sam iznenađen jer ne verujem da je Đoković odluku doneo za jedan dan“, rekao je Marej, a prenosi Skaj Sport.

Britanski teniser ove sezone ne igra u formi kao drugom polovinom prošle kada je došao do vrha, istakavši da mu ponekad nedostaje motiva.

„Došao sam do prvog mesta na svetu i nekoliko puta sam tražio motivaciju za nove ciljeve. Proteklih sedam, osam godina uvek sam davao sve od sebe da igram najbolji tenis na gren slemovima i sada je isti slučaj. Tu se ne postavlja pitanje motiva, čak i kada igram ispod nivoa“, poručio je Marej.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar