Prijatelj otkrio Donaldovu tajnu: Dopustio je Melaniji da zatrudni ali pod jednim uslovom

Bez obzira na to šta svi misle o njegovoj vladavini, Donald Tramp nikako ne ostavlja utisak brižnog supruga. S obzirom na to koliko je puta potpuno izignorisao suprugu Melaniju, stekao se utisak da je sam sebi najvažniji, a lepa supruga samo je dodatak na kom svi treba da mu zavide.

Da Donaldov odnos prema ženi nije nikad bio brižan, pokazuje i priča bliskog prijatelja ovog para, koji je progovorio za Vanity Fair.

„Otprilike šest meseci nakon venčanja Melanija je ostala trudna, a stvari su se promenile. Tada je imala 35 godina, a Donald je govorio da joj je to poslednji voz“, ispričao je prijatelj koji je u to vreme često posećivao njihov dom.

Baron navodno uopšte nije bio Donaldova, već Melanijina velika želja, jer je sa aktuelnim američkim predsednikom bila sedam godina u vezi. Pre braka Donald se čak i trudio oko nje, ali nakon što je rekla sudbonosno da i poželela dete, on se promenio. Nećkao se oko toga da li treba ona da rodi, a na kraju je pristao pod uslovom da Melanija što pre vrati figuru. O tome su otvoreno razgovarali pred svima, a jedan od prijatelja sada je progovorio, naravno anonimno.

„Nikad je nije pitao kako je, nikad joj nije pridržao vrata niti pomagao. Sve što joj je govorio bilo je: ‘Sama si htela dete'“, ispričao je prijatelj.

S obzirom na Trampovo ponašanje, ovo i ne zvuči neverovatno. Navodno se prema njenoj trudnoći i činjenici da očekuju dete odnosio kao prema nekoj vrsti ugovora, piše Vanity Fair.

Prijateljica Trampovih, PR agent Liza Bajtner rekla je da je Melanija jako slatka i da joj je drago što je njen muž u centru pažnje, a ne ona. Dva izvora za isti su magazin ispričala da je odnos između Donaldove kćerke Ivanke i Melanije jako hladan, iako iz Bele kuće tvrde da su s godinama izgradile prijateljski odnos. Navodno je nakon curenja snimka u kojoj njen muž govori o hvatanju žena za polni organ razmišljala i o razvodu, iako ga je u javnosti branila.

„Izgledala je jako mršavo, tužno i umorno. Niko od nas nije pričao sa njom, nismo znali šta da joj kažemo“, rekao je jedan od roditelja, čije dete ide u istu školu gde i Baron.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike