Астро центар

Разговарајте уживо са најпознатијим домаћим астролозима!

Позовите било када број:

0906 202 059

Цена позива: 42,00 дин за пола минута разговора из фиксне или МТС мреже.

Астро савет

Питајте најбоље астрологе у земљи!

Пошаљите SMS поруку на број 1298 (за све мреже):

K датум_рођења ваше_питање

Стиже 3 до 5 порука у одговору у року од 24 сата. Цена: 182,64 дин (МТС), 183,60 дин (Теленор), 183,48 дин (Vip)
Пример: K 12.03.1982 Kada cu se udati?

Дневни лични хороскоп

Прочитајте свој лични хороскоп за данас!

Пошаљите SMS поруку на број 2200 (за све мреже):

HOR датум_рођења време_рођења место_рођења

У одговору стиже до 5 порука.
Цена: 122,64 дин (МТС), 123,60 дин (Теленор), 123,48 дин (Vip)
Пример: HOR 12031982 1400 Beograd
(ако сте рођени 12.03.1982. у 14:00 часова у Београду)

Нумеролошка анализа

Проверите коју улогу имају бројеви у вашем животу, како да најбоље функционишете и како да савладате проблеме.

Пошаљите SMS поруку на број 2200 (за све мреже):

NUM датум_рођења

Стижу 4 поруке у одговору. Цена: 122,64 дин (МТС), 123,60 дин (Теленор), 123,48 дин (Vip)
Пример: NUM 15071985
(ако сте рођени 15.07.1985)

Љубавни калкулатор

Проверите колико се слажете у љубави са својом симпатијом!

Пошаљите SMS поруку на број 2200 (за све мреже):

LJUBAV ваше_име_презиме симпатија_име_презиме

Цена: 38,64 дин (МТС), 39,60 дин (Теленор), 39,48 дин (Vip)
Пример: LJUBAV Jelena Ivanovic Milan Pavlovic

SMS сервиси

Астролошки и забавни садржаји директно на Вашем мобилном телефону!

Кликните овде за преглед свих SMS сервиса!

Недељни хороскоп - од понедељка до недеље

Водич кроз звезде

 Дневни хороскоп  |  Недељни хороскоп  |  Биоритам  |  Астрологија  |  Љубав  |  Тарот 
 Сервиси:  Астро центар  |  Астро савет  |  Нумерологија  |  Дневни  |  Еротски  |  Љубавни калк.  


Ovan
Ован
21.03 - 20.04
У очекивању сте путовања, срећни и задовољни. Пошто сте ушли у период који захтева завршетак започетих послова, уколико их не одрадите, биће проблема.

Посао: Пошто сте детаљно разрадили план, успех је загарантован. Многи су вас заплашили лошим прогнозама, па се чудите како су оманули.
Здравље: Добро се осећате, мада сте уморни. Није ни чудо, јер спавате мање него што је то вашем организму потребно. Саветује се одмор уз витаминску терапију.
Љубав: Одгађате сусрет са Стрелцем због страха од неуспеха. Уместо да на себи својствен начин кидишете, стрпљиво чекате својих пет минута.
Савет: Не будите колебљиви, јер ситуација захтева одлучне потезе. Ко рескира, тај и добија. Ви не само да немате шта да изгубите већ ћете из ситуације и профитирати.
Bik
Бик
21.04 - 20.05
Иако покушавате да рационално дођете до одговора на нека питања, не иде. Не скрећите у мистичну варијанту, већ прихватите проблеме као саставни део живота.

Посао: Дајете све од себе, али су могући застоји. Извесни неопходни подаци нису вам доступни. Како то не зависи од вас, морате се стрпити, али не смете одустајати.
Здравље: Проблеми са дисајним путевима настали су вероватно услед прехладе или хроничних болести. Избегавајте цигарете и задржавање у загушљивим просторијама.
Љубав: Налазите се у тешкој дилеми кад су емоције у питању. Осећате да вас партнер вербално малтретира. Вероватно жели да вам скрене пажњу са секса.
Савет: Морате се под хитно дистанцирати од негативних људи и свих ситуација које делују оптерећујуће на ваш крхки нервни систем.
Blizanci
Близанци
21.05 - 20.06
Тешко можете да разумете себе, а камоли друге. Можда је то један од разлога за неспоразуме који се јављају у комуникацији и сарадњи.

Посао: Посао је у другом плану. Окрећете се кући и правите велико спремање, кречење или мењате распоред. Тако се опуштате и трошите акумулирану енергију.
Здравље: Иако се здравствена ситуација поправља, и даље је евидентна преосетљивост праћена поремећеним сном. Имате тешкоћа у контактирању са подсвесним делом личности.
Љубав: Наступио је талас благог незадовољства и емотивне нестабилности. Не разумете партнера, али очекујете, и то с правом, да он разуме вас. Будите толерантнији.
Савет: Да вам је лако, није, али морате проћи и кроз кризе. Пошто су физичке активности најбоља терапија, покушајте да се фокусирате на њих.
Rak
Рак
21.06 - 20.07
Многи припадници знака већ сада почињу да осећају повољне вибрације. Неки ће имати јавни наступ, док ће се неки гојити.

Посао: У фази сте експанзије. Доживљавате процват својих могућности, нормално, под условом да радите на томе. Ништа не пада с неба, па ни добитак.
Здравље: Здравствена ситуација се поправља. Пошто имате појачан апетит, могући су проблеми у виду вишка шећера или масноће у крви.
Љубав: Потреба за љубављу је јака. Самим тим сте и пријемчивији за њу него иначе. Са Лавовима се супер слажете, и то не само у кревету.
Савет: Будите умеренији у јелу и пићу. Сада бар немате разлога да се нервирате. Можда би вам дијета пријала?
Lav
Лав
21.07 - 21.08
Емотивнији сте него иначе. Реагујете на сваку ситницу, што се одражава на психу. Будите практичнији и штедљивији кад су осећања у питању.

Посао: Тешко вам пада одрађивање. Не може све да се ради са ентузијазмом, јер постоје неке ствари које обављамо по дужности. Обавите и то.
Здравље: Неугодности потичу од преосетљивости. Пошто је слаба тачка особа рођених у знаку Лава срце, евентуално кичма, могући су проблеми у вези с тим.
Љубав: Постали сте зависни од партнера. Он је унео пуно нежности у ваш живот и променио систем вредности. Тешко можете одолети навали шарма с његове стране.
Савет: Штедња, штедња и само штедња. То се не односи само на новац већ и на много важније ствари. Посебно ставите под контролу емоције.
Devica
Девица
22.08 - 22.09
Због чега сте толико тврдоглави? Да ли се исплати толико нервирање? Морате себи одговорити на важно питање: шта заправо тиме добијате?

Посао: Спремите се да засучете рукаве јер вас наредних дана очекује напоран рад. Имаћете успеха у свим пословима, посебно у трговини.
Здравље: Није најбоље. Костобоља и проблеми са кожом ових дана су могући, али су безазлени. Размишљајте о климатском опоравку.
Љубав: Наступила је несигурност. Љубоморни сте и посесивни у односу на вољену особу, јер стрепите за опстанак везе. Ставите акценат на секс.
Савет: Наоружајте се стрпљењем, које ће вам ових дана и те како бити потребно. Све активности се одвијају спорије него што сте мислили.
Vaga
Вага
23.09 - 22.10
Пошто вам недостаје смисао за практично, само уколико овај недостатак компензујете бављењем уметношћу, бићете срећни. У противном - грешке не гину.

Посао: Креативнији сте него иначе, па су стваралачки резултати запажени. Ипак, не дозволите да се погубите у маштањима и плановима без покрића.
Здравље: Проблеми са срцем и нервима. Колико год се трудили да их елиминишете, тешко ће вам то поћи за руком, јер одбијате да погледате истини у очи.
Љубав: Емотивни сте и сензуални, али је питање колико сте практични. Сувише идеализујете партнера, посебно уколико је дотична особа Водолија или Риба.
Савет: Уколико вам пажњу од суштине буду одвлачили детаљи, постоји опасност да се у њима погубите. Тако само продужавате агонију.
Skorpija
Шкорпија
23.10 - 22.11
Све се дешава споро. Очекујете одговор на масу егзистенцијалних питања сад и одмах. Можда вас је захватила потрошачка грозница на нервној бази?

Посао: Мукотрпан рад, а излаз готово да се не назире. Осећање је крајње субјективно, а ви сте по обичају у таквим ситуацијама неуротични.
Здравље: Многи припадници знака ће имати проблема са грлом и гласним жицама. Цигаретама морате рећи стоп! А о хладном пићу и сладоледу да и не говоримо.
Љубав: Рашчишћавања са Биком могу бити непријатна. Евидентан је вербални неспоразум, тако да имате осећај да вас он дефинитивно не разуме.
Савет: Како посаветовати усијану главу попут ваше? Када наступе проблеми, тотално изгубите разум и не слушате никога изузев себе. А грешите!
Strelac
Стрелац
23.11 - 20.12
Енергични сте и амбициозни. Све чега се латите обављате са лакоћом. Не желите да пропустите животне ужитке и провод. Налазите равнотежу у свему.

Посао: Не идите главом кроз зид. Било би пожељно, посебно на послу, добро промислити пре него што нешто изговорите, јер ћете само тако избећи свађу.
Здравље: Можете бити изложени вирусним запаљенским процесима. То је нешто са чим сте раније већ имали искуства; тим ће вам лакше бити да проблем елиминишете.
Љубав: Цветате. Један од разлога је тај што вас партнер негује, мази и пази. Не желите да истини погледате у очи. Планирате заједничко путовање.
Савет: Искреност према самом себи представља једини начин да се мењате. Сви проблеми са којима се суочавате потичу директно од вашег незадовољства и комплекса.
Jarac
Јарац
21.12 - 19.01
Ширите знање, што вм помаже да напредујете не само у каријери већ и у духовним увидима. Бићете пријемчивији за лепе ствари.

Посао: Вредно и марљиво испуњавате обавезе. Према послу се односите одговорно. Окружени сте манипулаторима и хохштаплерима, што вас нервира..
Здравље: Боравак у природи и одмор су неопходни. Избегавајте самоћу, лоше навике и асоцијално понашање. Бићете у ситуацији да се са неким посаветујете.
Љубав: Са Девицама сте у минус фази. Уколико је ваш партнер тај знак или подзнак, решавате да се на тренутак повучете и са дистанце осмотрите ситуацију.
Савет: Потреба за самоћом је евидентна, али и опасност од ње. Клин се клином избија, па се и вама саветује дружење са истомишљеницима.
Vodolija
Водолија
20.01 - 18.02
У фази сте напретка на свим пољима. Спремни сте да кренете у акцију, али шта ако се разлози за њу не појаве? Мораћете да смањите доживљај.

Посао: Успешан пословни период везан је за иностранство или јавност. Контактирате са пуно људи и у томе сте успешни. Потражите савет искусније особе.
Здравље: Поправља се. Било је доста проблема, али будући да сте их на време санирали, сада можете да уживате у лепим стварима - али умерено.
Љубав: Љубав је главни смисао вашег живота. Дајете се максимално. Са Вагама, Стрелцима и Раковима размењујете искуства, макар вербална.
Савет: Не тражите помоћ од особа које нису у стању да вам је пруже. Избегавајте да тврдоглаво доказујете своје принципе јер сте околину почели да оптерећујете.
Ribe
Рибе
19.02 - 20.03
Промена која вас очекује заиста је нешто сасвим нормално, што се дало и очекивати. Можда ће за неке припаднике знака бити нагла, али то је њихов проблем.

Посао: Више сте окренути духовним темама, људској психи и разним психичким феноменима него конкретним пословима. Њих ћете некако отаљати, а у духовне ствари се уносите.
Здравље: Болест захтева или одређену терапију или хоспитализацију. Једна од слабих тачака је психа, па ћете се можда ових дана окренути анализи личности.
Љубав: Инертни сте, па вам се ништа значајно не дешава. Једна Шкорпија се мота око вас, али плашите се њених отровних уједа. У праву сте.
Савет: Морате бити спремни на извесна одрицања. Ви сте неко ко је склон метафизичким темама, па на проблеме гледајте из тог угла. Биће вам лакше.
Почетна страна | Вести | Живот | Продавница | Форум | Причаоница | Интернет приступ | Преглед садржаја
English | Latinica | Услови коришћења | Приватност | Рекламирање | Послови | О Крстарици | Помоћ

Copyright © Крстарица д.о.о. 1999-2014. Сва права задржана. Забрањена је репродукција у целини и у деловима без дозволе.