Астро центар

Разговарајте уживо са најпознатијим домаћим астролозима!

Позовите било када број:

0906 202 059

Цена позива: 42,00 дин за пола минута разговора из фиксне или МТС мреже.

Астро савет

Питајте најбоље астрологе у земљи!

Пошаљите SMS поруку на број 1298 (за све мреже):

K датум_рођења ваше_питање

Стиже 3 до 5 порука у одговору у року од 24 сата. Цена: 182,64 дин (МТС), 183,60 дин (Теленор), 183,48 дин (Vip)
Пример: K 12.03.1982 Kada cu se udati?

Дневни лични хороскоп

Прочитајте свој лични хороскоп за данас!

Пошаљите SMS поруку на број 2200 (за све мреже):

HOR датум_рођења време_рођења место_рођења

У одговору стиже до 5 порука.
Цена: 122,64 дин (МТС), 123,60 дин (Теленор), 123,48 дин (Vip)
Пример: HOR 12031982 1400 Beograd
(ако сте рођени 12.03.1982. у 14:00 часова у Београду)

Нумеролошка анализа

Проверите коју улогу имају бројеви у вашем животу, како да најбоље функционишете и како да савладате проблеме.

Пошаљите SMS поруку на број 2200 (за све мреже):

NUM датум_рођења

Стижу 4 поруке у одговору. Цена: 122,64 дин (МТС), 123,60 дин (Теленор), 123,48 дин (Vip)
Пример: NUM 15071985
(ако сте рођени 15.07.1985)

Љубавни калкулатор

Проверите колико се слажете у љубави са својом симпатијом!

Пошаљите SMS поруку на број 2200 (за све мреже):

LJUBAV ваше_име_презиме симпатија_име_презиме

Цена: 38,64 дин (МТС), 39,60 дин (Теленор), 39,48 дин (Vip)
Пример: LJUBAV Jelena Ivanovic Milan Pavlovic

SMS сервиси

Астролошки и забавни садржаји директно на Вашем мобилном телефону!

Кликните овде за преглед свих SMS сервиса!

Недељни хороскоп - од понедељка до недеље

Водич кроз звезде

 Дневни хороскоп  |  Недељни хороскоп  |  Биоритам  |  Астрологија  |  Љубав  |  Тарот 
 Сервиси:  Астро центар  |  Астро савет  |  Нумерологија  |  Дневни  |  Еротски  |  Љубавни калк.  


Ovan
Ован
21.03 - 20.04
Ових дана функционишете под снажним емоцијама, што, међутим, може довести и до фаталних грешака. Управо онда када се најбоље осећамо, највише и грешимо. Зато појачајте опрез.

Посао: Покушајте да се дистанцирате од сарадника. Не очекујете да се увек сложе са вама. Имаћете успеха у свим креативним пословима, али новца засад, нажалост, нема.
Здравље: Психосоматске болести могу настати услед преосетљивости. Нико не може да разуме ваше бурне емоције и реакције, као ни оно што се дешава у вашој глави.
Љубав: Заљубљени сте, романтични и сентиментални. Под партнеровим сте директним утицајем. Напокон сте са особом која вас разуме.
Савет: Потискујете своју природу понесени бурним емоцијама. Покушајте да мислите главом и да се сетите разума. Он ће вам бити од користи.
Bik
Бик
21.04 - 20.05
Налазите се пред значајним животним променама. Уколико сте се за њих спремали, прихватићете их као од шале. У противном, биће проблема!

Посао: Забринути сте због дволичности сарадника и конкуренције. Имате осећај да вам неко ради "иза леђа". Ваша непогрешива интуиција увек је у праву.
Здравље: Избегавајте алкохол и разне хемијске супстанце, јер оне делују иритирајуће на ваш ионако нежан нервни систем. На несаницу не обраћајте пажњу. Пролазна је.
Љубав: Неко ту неког вара. Љубомора је стање под којим функционишете наредних дана. Ускоро ће и овај проблем бити саниран, те стога не брините. Ни прехлада се не може сакрити, а камоли превара, ако је уопште има.
Савет: Стрпљиво и упорно решавате проблеме. Избегавајте свађе, јер нико није крив. Можете окривити једино свој идеализам и наивност.
Blizanci
Близанци
21.05 - 20.06
Пошто сте себи задали дугорочне циљеве, морате бити стрпљиви и функциониати на дуге стазе. Ухватите залет, будите упорни и успећете.

Посао: Напредак на послу је видљив и темељ је будућег благостања. Сусрет са законом, уколико не будете паметни, може прерасти у сукоб. Тимски рад.
Здравље: Умор је последица тога што сте се префорсирали. Нисте добро проценили сопствене могућности, али је, на сву срећу, проблем једноставан и лако решив.
Љубав: Већина припадника знака наставља везу незавршену у прошлости. Иако сте се заклињали да нећете прећи преко нечега, то ипак чините. Никад не реци никад.
Савет: Наставите овим темпом и бићете задовољни. Избегавајте себично и нарцисоидно понашање, јер ту мало претерујете.
Rak
Рак
21.06 - 20.07
Пред новим сте животним циклусом, спремни као што то увек бива кад је припадник овог знака у питању. Само на први поглед делујете слабашно.

Посао: Нов посао нуди шансу за зарађивање и стицање материјалних добара. Није све у новцу, али се без њега ипак не може. Схватили сте његов значај.
Здравље: Напокон излазите из кризе. Опорављате се. Пошто треба поправити исхрану, то чините квалитативно. У противном ћете се само удебљати.
Љубав: Извесна особа мења ваше животно усмерење. Да ли се ради о љубави или о нечем значајнијем од тога? Све зависи од тога чему највише придајете значаја.
Савет: Само наставите овим темпом. Руководите се ранијим искуствима и успећете да конкретизујете таленте кроз рад.
Lav
Лав
21.07 - 21.08
Лепо се осећате и још лепше изгледате. Пошто се не задовољавате овим стањем, и даље радите на имиџу, али занемарујете духовну компоненту личности.

Посао: Изузетно успешну сарадњу очекујте наредних дана. Још кад томе додате новац који, полако али сигурно, пристиже, можете слободно трљати руке.
Здравље: У добром сте стању, срећни и задовољни. Не претерујте са храном и пићем јер опасност вреба из тог правца. Будите умерени.
Љубав: Већина припадника знака је заљубљена или спокојна на плану емотивних односа. Очекују вас ужици, пре свега чулни. Уколико размишљате о потомству, куцнуо је час.
Савет: Само умереним понашањем можете успоставити равнотежу. Избегавајте надмено и снобовско понашање, уколико сте га уопште свесни.
Devica
Девица
22.08 - 22.09
Покушајте да разрадите план како на материјалном тако и на духовном плану. Припремите се за напоран посао.

Посао: Иако сте по природи истрајни, све се одвија споро. Почиње да вас издаје стрпљење, па морате да извршите прерасподелу времена. Мукотрпан рад.
Здравље: Могући су проблеми са грлом због временских осцилација који вас чини неотпорним. Избегавајте хладне напитке.
Љубав: Са партнером не знате на чему сте. Можда вас то код њега и привлачи? Кад неко од вас буде начисто, повући ће се из игре. Неизвесност одржава везу.
Савет: Избегавајте да трошите оно што немате. То Девице ретко чине, али наредних дана лако можете упасти у замку.
Vaga
Вага
23.09 - 22.10
Ушли сте у активан и комуникативан период. Заинтересовани сте за мноштво ствари и покушавате да задовољите своју радозналост.

Посао: Искористите креативност и смисао за перфекцију на адекватан начин. Не дозволите да ваши таленти улудо пропадају. Треба се чувати празних прича.
Здравље: Уколико будете трошили снагу коју немате, лако можете активирати проблеме хормонске и нервне природе. За сада је све у реду.
Љубав: Телефонски позив особе на коју интензивно мислите може довести до фаталног сусрета. Уколико сте у сталној вези, ситуација са партнером се поправља.
Савет: Будите реалнији у постављању циљева како се не бисте у њима погубили. Размислите о томе да ли неке ствари којима сте оптерећени имају смисла?
Skorpija
Шкорпија
23.10 - 22.11
Учвршћујете позиције на више фронтова. Пошто је ваша енергија тренутно веома јака, чинићете немогуће ствари.

Посао: Успешан пословни период, праћен остваривањем многих нада. Морална стабилност и свесност ситуације чине вас изузетним.
Здравље: Могуће су мигрене, и то услед временских промена и пада хормона. Све остало је у реду.
Љубав: Обнављате стару везу или на нов начин прилазите сталном партнеру, фасцинирајући га по ко зна који пут. Лепо је то што вам он узвраћа истом мером.
Савет: Не будите дрски, охоли, сујетни, једном речју негативни. Мислите да сте далеко од тога јер се према соственим манама односте крајње субјективно.
Strelac
Стрелац
23.11 - 20.12
Напокон мирна недеља. Задовољни сте собом, јер немате разлога да то не будете. Покушајте да то стање одржите што дуже.

Посао: Посао радите са љубављу, тако да је успех неминован. Унапређење, друштвени и материјални просперитет - само су очекивани редослед догађаја.
Здравље: Проблеми са мокраћним путевима су последица вирусне инфекције и прехладе. Лепши пол може имати гинеколошких сметњи.
Љубав: Постоји шанса да ових дана упознате "фаталну особу". На емотивном плану сте хармонични јер наилазите на разумевање партнера по многим питањима.
Савет: Мање причајте о себи, више радите. Неко ће покушати да злоупотреби ваше изјаве, па можете имати сувишних проблема.
Jarac
Јарац
21.12 - 19.01
Напокон се многе ваше жеље реализују. Иако сте били скептични и некоме нисте веровали, увиђате грешку.

Посао: Материјални добитак ће добро доћи да попуни многе рупе у буџету, али оно што вам више прија јесте признање околине. Сујета је изражена, али код кога није?
Здравље: Срећан и задовољан човек је по правилу и здрав. Једини проблем ових дана можете имати са стопалима. Зато, купите нове ципеле.
Љубав: Опуштено проводите пријатне тренутке са вољеним бићем. Долазите до сазнања да су "старе разгажене папуче" најудобније. Спустили сте се на земљу.
Савет: Не дозволите да вас обузме досада. На моменте су могућа стања незадовољства услед недовољне мотивације. Па Јарац сте, хиперсензибилни, зар не?
Vodolija
Водолија
20.01 - 18.02
Са пријатељима комуницирате телефоном или путем електронске поште. Избегавате да се са њима видите у четири ока. Један од разлога је заузетост.

Посао: Контактирате по природи посла са иностранством. Морате бити опрезни, јер вас пословни партнери могу преварити и дати вам да потпишете фаталан документ.
Здравље: Због напрегнутих нерава, саветује се боравак у природи и бављење спортом. Проблеми са вишком килограма могу се средити.
Љубав: У фази сте пораста сексуалне снаге, па ћете кренути у јуриш. Веће шансе имају мушки припадници знака, јер их је мање. Женски део ће овога пута остати кратких рукава.
Савет: Саветује се да смирено погледате истини у очи. Морате бити свесни да се са вама дешавају ствари које сте заслужили. Каква сетва - таква и жетва.
Ribe
Рибе
19.02 - 20.03
Ове седмице ћете бити у стању афекта, када адреналин појачано лучи, па се морате додатно чувати и контролисати. Под утиском сте снажног доживљаја.

Посао: Нисте самостални у послу којим се бавите. Од некога конкретно зависи ваш успех. Желите да напокон решите свој статус.
Здравље: Нерви су на самој ивици. Сви су се окомили против вас, или ви бар тако доживљавате тренутну ситуацију. Биће да је проблем крајње субјективан.
Љубав: Емотивни "случај" захтева жртвовање. Да ли се ради о ожењеном партнеру или нечем другом - ви бар то знате.
Савет: Морате донети коначну одлуку. Шта год да предузмете, макар и погрешно, боље је од неизвесности. Зажмурите, повуците конкретан потез, па шта буде!
Почетна страна | Вести | Живот | Продавница | Форум | Причаоница | Интернет приступ | Преглед садржаја
English | Latinica | Услови коришћења | Приватност | Рекламирање | Послови | О Крстарици | Помоћ

Copyright © Крстарица д.о.о. 1999-2015. Сва права задржана. Забрањена је репродукција у целини и у деловима без дозволе.