Астро центар

Разговарајте уживо са најпознатијим домаћим астролозима!

Позовите било када број:

0906 400 059

Цена позива: 60,00 дин за пола минута разговора из фиксне или МТС мреже.

Астро савет

Питајте најбоље астрологе у земљи!

Пошаљите SMS поруку на број 1298 (за све мреже):

K датум_рођења ваше_питање

Стиже 3 до 5 порука у одговору у року од 24 сата. Цена: 183,60 дин (МТС), 183,60 дин (Теленор), 183,48 дин (Vip)
Пример: K 12.03.1982 Kada cu se udati?

Дневни лични хороскоп

Прочитајте свој лични хороскоп за данас!

Пошаљите SMS поруку на број 2200 (за све мреже):

HOR датум_рођења време_рођења место_рођења

У одговору стиже до 5 порука.
Цена: 123,60 дин (МТС), 123,60 дин (Теленор), 123,48 дин (Vip)
Пример: HOR 12031982 1400 Beograd
(ако сте рођени 12.03.1982. у 14:00 часова у Београду)

Нумеролошка анализа

Проверите коју улогу имају бројеви у вашем животу, како да најбоље функционишете и како да савладате проблеме.

Пошаљите SMS поруку на број 2200 (за све мреже):

NUM датум_рођења

Стижу 4 поруке у одговору. Цена: 123,60 дин (МТС), 123,60 дин (Теленор), 123,48 дин (Vip)
Пример: NUM 15071985
(ако сте рођени 15.07.1985)

Љубавни калкулатор

Проверите колико се слажете у љубави са својом симпатијом!

Пошаљите SMS поруку на број 2200 (за све мреже):

LJUBAV ваше_име_презиме симпатија_име_презиме

Цена: 39,60 дин (МТС), 39,60 дин (Теленор), 39,48 дин (Vip)
Пример: LJUBAV Jelena Ivanovic Milan Pavlovic

SMS сервиси

Астролошки и забавни садржаји директно на Вашем мобилном телефону!

Кликните овде за преглед свих SMS сервиса!

Недељни хороскоп - од понедељка до недеље

Водич кроз звезде

 Дневни хороскоп  |  Недељни хороскоп  |  Биоритам  |  Астрологија  |  Љубав  |  Тарот 
 Сервиси:  Астро центар  |  Астро савет  |  Нумерологија  |  Дневни  |  Еротски  |  Љубавни калк.  


Ovan
Ован
21.03 - 20.04
Пуни сте снаге и жеље да се изборите за место у друштву којем припадате. Уколико не изађете на крај са толиком количином енергије, биће невоље.

Посао: Послови којима се бавите заиста су ситни. Потенцијала имате за нешто веће, али још увек нисте добили понуду. Повољни планетарни аспекти утицаће на то да је добијете.
Здравље: Пошто се колебате између вишег принципа и жеље да до нечега дођете по сваку цену, лако се можете разболети. Проблеми са синусима и главобоља - психосоматског су карактера.
Љубав: Потреба да нађете идеалног партнера - за сада се не може реализовати. Неће ни убудуће, уколико не промените неке ставове. За почетак, будите галантнији.
Савет: Снагом воље постићи ћете апсолутно све. Поставља се само питање да ли је све то вредно труда. Можда би ипак требало да будете скромнији у жељама.
Bik
Бик
21.04 - 20.05
У све што вам се дешава уплетена је карма. На мноштво догађаја слабо можете да утичете. Они су широког спектра, али доносе и велику срећу.

Посао: Радите на послу од ког много очекујете. Не одустајте, већ будите упорни. То ће се исплатити. Застоји су прошлост.
Здравље: Болови у ногама само су последица ношења неадекватне обуће, равних стопала или проширених вена. Можда од свега има по мало.
Љубав: Превише сте се отворили према партнеру. Мора увек да постоји мало мистерије и неизвесности ако желите да га вежете за себе. Није пожељно да он зна баш све.
Савет: Избегавајте надмено понашање и откривање тајних адута пословне природе. Конкуренција је неумољива, па може успорити ваш напредак.
Blizanci
Близанци
21.05 - 20.06
Имате превише обавеза, тако да о себи не можете много да размишљате, што утиче на то да слабо разумете не само жеље партнера већ и сами себе.

Посао: Маса обавеза захтева рашчишћавање. Тек сада можете савладати препреке.
Здравље: Апатија и несаница захтевају озбиљнији третман. Не правдајте се тиме да немате времена. Уколико нешто не предузмете, проблеми психичке природе могу вас угрозити.
Љубав: Преосетљиви сте и саможиви, мада тога нисте свесни. Због чега повремено бежите у самоћу и избегавате отворен разговор? Чега се плашите?
Савет: Колебљивост је последица емотивне нестабилности. Партнер уништава ваше самопоуздање и покушава да вас избаци из такта. Контролишите поступке.
Rak
Рак
21.06 - 20.07
Постигли сте унутрашњи мир. Интуиција вам умногоме помаже да добро функционишете. Мудрост је такође у игри, па вас мало ко може насамарити.

Посао: Послове обављате са себи својственом лакоћом. Са сарадницима фантастично функционишете, јер сте их поставили на право место. Доста је било грешака на плану посла.
Здравље: Постоје ризици везани за здравље. Ради се о болестима хроничне природе. Уколико будете водили рачуна о превенцији, избећи ћете проблем.
Љубав: Уколико не будете остварили везу о којој маштате, послужићете се заменом теза. Бићете задовољни нечим што је тренутно актуелно. Водолија вас шармира.
Савет: Не враћајте се на конфликте из прошлости. Схватите да је ваше поверење било исказано погрешним особама. Не треба бацати бисере пред свиње.
Lav
Лав
21.07 - 21.08
Прибегавате интроспекцији, у жељи да боље упознате себе. Никад није касно за то, мада мислите да је требало и раније стећи увид у сопствене поступке.

Посао: На послу вам прија индивидуалност. Ових дана се не саветује тимски рад, јер гуши ваш его, који пошто-пото мора да се храни резултатима.
Здравље: Проблеми које до сада нисте имали ступају на сцену. Болови у пределу доњег дела кичме само су рефлексног типа. Проконтролишите бубреге.
Љубав: Везу можете спасти само дипломатичношћу и тактичношћу. Уколико по сваку цену будете истеривали правду, шанса да останете заједно са партнером заиста је минимална. Па - бирајте!
Савет: Потражите савет пријатеља у извесној ситуацији коју сами не можете да решите. Проблем је до те мере драстичан да захтева брзу акцију.
Devica
Девица
22.08 - 22.09
Удружујете се са пријатељима у циљу провода. Схватили сте да посао, који вас је досад чинио нервозним, није главна ствар у животу.

Посао: Послове обављате рутински. Резултати су неминовни. Приватни догађаји одвлаче вам пажњу, па постоји опасност од пропуштене шансе и лошег закључивања.
Здравље: Уколико више времена будете проводили у природи и физичким активностима, а мање за пуном трпезом - бићете здрави. Као што видите, све зависи искључиво од вас.
Љубав: Са партнером сте у феноменалним односима. Стрелац је особа која највише одговара вашој променљивој природи. И ви одговарате њему, јер сте вредни.
Савет: Само ако добро разрадите план и будете тактични, имаћете шансе да обједините и посао и љубав и пријатељство, једном речју - све. У противном...
Vaga
Вага
23.09 - 22.10
Оличење сте воље и упорности. Нешто што сте себи задали - ових дана ћете спровести и у дело. Ништа вас не може омести.

Посао: Брзо радите само оне послове које волите. Све остало отаљавате. У извесној ситуацији делујете непромишљено. Ударајући главом о зид, можете га разбити.
Здравље: Склоности ка вирусним обољењима тренутно су појачане, па предузмите превентивне мере. Избегавајте ситуације које могу довести до болести. Радите на јачању имунитета.
Љубав: Склоност ка авантурама постоји, а и планете вас у томе подржавају. Избегавајте флертове на радном месту, јер гласине брзо круже. Неће вас спасти ништа.
Савет: Не пренагљујте у доношењу одлука и не реагујте пре него што добро промислите. Емотивност и брзоплетост могу бити фатални.
Skorpija
Шкорпија
23.10 - 22.11
Пред вама су изузетно пријатни тренуци. Позиви на забаве и провод, али и враћање дому - одмарају вас од гомиле оптерећујућих пословних обавеза.

Посао: Завршавате послове који су захтевали максимално ангажовање. Добитак и признање представљају нормалан редослед збивања на плану посла.
Здравље: Импулсивне реакције доводе до нервозе и повреда. Будите опрезни. Пошто је склоност ка зачећу појачана, имајте то у виду.
Љубав: Са партнером морате да се помирите, те настојите да везу учврстите компромисима. Не може увек да буде онако како сте ви то замислили.
Савет: У ситуацији у којој се налазите треба бити тактичан и применити дипломатију. Упорност не значи и тврдоглавост. Процените све аргументе за и против.
Strelac
Стрелац
23.11 - 20.12
Планирате будуће догађаје. Машта је до те мере интензивна, да захтева благо атерирање. Далеки крајеви засад су недостижни, али је зато излет реалност.

Посао: Не мирујете. Стално измишљате нове послове, јер се указује шанса за профит. Опасност може бити трошење релативно скромних залиха енергије.
Здравље: Претерана активност смета. Болести претеривања, за које је надлежан Јупитер, могу се појавити уколико се будете неконтролисано понашали.
Љубав: Брак, проширење породице, хармонични односи са партнером - чине да постајете свесни значаја домаћег огњишта. Мало сте закаснили, али шта да се ради!
Савет: Бављење спортом, боравак у природи, шетње и дружења - ових дана су прави мелем на рану. Извадите из подрума бицикл или вежбајте.
Jarac
Јарац
21.12 - 19.01
Веома узбудљиви тренуци тренутно су пред вама. И партнер нуди мноштво повољних прилика. Колико ћете их и како искористити - зависи искључиво од вас.

Посао: Посао је у другом плану. Окренути сте паметнијим стварима, што не значи да овај сегмент трпи. Само га одлажете за повољније време. Паметно!
Здравље: Преосетљивост је једна од ваших мана. Она вам до те мере може искомпликовати живот да се и чак и разболите. Психосоматске болести су на видику.
Љубав: Е, ту сте у елементу. Или сте у новој вези, или интензивно "радите на продужењу врсте", или и једно и друго. Љубавне авантуре су на помолу.
Савет: Послушајте глас интуиције и понашајте се сагласно њему; неће вас, као и никад до сада, преварити. Морате више веровати себи и сопственим квалитетима.
Vodolija
Водолија
20.01 - 18.02
Околини сте чврст ослонац и подршка. Будући да сте доследни у неким поступцима, не дозволите себи неочекиване реакције.

Посао: Ослањате се искључиво на властите снаге. Схватили сте да од околине немате шта да тражите, тако да функционишете предвођени максимом "у се и у своје кљусе".
Здравље: Главобоља вам може задавати сметње, а последица је променљивог атмосферског притиска. Дуван и алкохол такође су узроци болова.
Љубав: Овнови су идеална комбинација наредне недеље. Не зна се колико ће та веза трајати, али вам неће сметати да уживате у страстима и њиховом заштитничком понашању.
Савет: Уколико се нађете у конфликтној ситуацији, не будите насилни. Силом не само да ништа не можете постићи него проблем још више можете продубити.
Ribe
Рибе
19.02 - 20.03
Улазите у сасвим нов период, који захтева превазилажење разних ограничења. Биће успешни само они припадници знака који су на време нешто предузели.

Посао: Плашите се промене посла, а нисте задовољни тренутним. Ни издалека нисте успели да пласирате широк спектар сопствених потенцијала. Рутина вас убија.
Здравље: Много жустрине са којом се опходите према околини негативно утиче на здравље. Пожељно је угасити ватру и незадовољство на адекватан начин. Секс је прави лек.
Љубав: Са партнером покушавате да нађете заједнички језик, али то тешко иде. Веза је у кризи, па ћете - само уколико будете спремни да попустите и опростите - остати заједно.
Савет: Хтели ви то или не, мењате начин живота. За то је потребно оно у чему оскудевате - храброст. Није вам лако, али, нажалост, пролазећи кроз кризне ситуације - све више напредујемо и јачамо.
Почетна страна | Вести | Живот | Продавница | Форум | Причаоница | Интернет приступ | Преглед садржаја
English | Latinica | Услови коришћења | Приватност | Рекламирање | Послови | О Крстарици | Помоћ

Copyright © Крстарица д.о.о. 1999-2015. Сва права задржана. Забрањена је репродукција у целини и у деловима без дозволе.