Астро центар

Разговарајте уживо са најпознатијим домаћим астролозима!

Позовите било када број:

0906 202 059

Цена позива: 42,00 дин за пола минута разговора из фиксне или МТС мреже.

Астро савет

Питајте најбоље астрологе у земљи!

Пошаљите SMS поруку на број 1298 (за све мреже):

K датум_рођења ваше_питање

Стиже 3 до 5 порука у одговору у року од 24 сата. Цена: 182,64 дин (МТС), 183,60 дин (Теленор), 183,48 дин (Vip)
Пример: K 12.03.1982 Kada cu se udati?

Дневни лични хороскоп

Прочитајте свој лични хороскоп за данас!

Пошаљите SMS поруку на број 2200 (за све мреже):

HOR датум_рођења време_рођења место_рођења

У одговору стиже до 5 порука.
Цена: 122,64 дин (МТС), 123,60 дин (Теленор), 123,48 дин (Vip)
Пример: HOR 12031982 1400 Beograd
(ако сте рођени 12.03.1982. у 14:00 часова у Београду)

Нумеролошка анализа

Проверите коју улогу имају бројеви у вашем животу, како да најбоље функционишете и како да савладате проблеме.

Пошаљите SMS поруку на број 2200 (за све мреже):

NUM датум_рођења

Стижу 4 поруке у одговору. Цена: 122,64 дин (МТС), 123,60 дин (Теленор), 123,48 дин (Vip)
Пример: NUM 15071985
(ако сте рођени 15.07.1985)

Љубавни калкулатор

Проверите колико се слажете у љубави са својом симпатијом!

Пошаљите SMS поруку на број 2200 (за све мреже):

LJUBAV ваше_име_презиме симпатија_име_презиме

Цена: 38,64 дин (МТС), 39,60 дин (Теленор), 39,48 дин (Vip)
Пример: LJUBAV Jelena Ivanovic Milan Pavlovic

SMS сервиси

Астролошки и забавни садржаји директно на Вашем мобилном телефону!

Кликните овде за преглед свих SMS сервиса!

Недељни хороскоп - од понедељка до недеље

Водич кроз звезде

 Дневни хороскоп  |  Недељни хороскоп  |  Биоритам  |  Астрологија  |  Љубав  |  Тарот 
 Сервиси:  Астро центар  |  Астро савет  |  Нумерологија  |  Дневни  |  Еротски  |  Љубавни калк.  


Ovan
Ован
21.03 - 20.04
Уколико будете мудри и стрпљиви, имаћете све шансе да у наредном периоду савладате замке. Ако желите да дођете до резултата одмах, очекујте проблеме.

Посао: Пожељно је под хитно извршити преструктурирање времена уколико желите да остварите жељени циљ.
Здравље: Нека вас не изненаде вирусне инфекције које првенствено нападају грло. Чајеви су тренутно најбољи лек.
Љубав: Са партнером покушавате да остварите хармонију. Пошто је он у тежем положају од вас, настојте да му будете ослонац.
Савет: Избегавајте лоше финансијске потезе и расипање пара. Немате планове за будућност. Претерујете са спонтаношћу.
Bik
Бик
21.04 - 20.05
Није вам лако, али је зато ситуација у којој се налазите корисна. Схватићете да је тако веома брзо. Време ради за вас.

Посао: Успех је делимичан. Будући да сте перфекциониста, нећете бити задовољни, али, уколико померите угао посматрања, схватићете суштину.
Здравље: Чувајте се повреда у саобраћају. Безвољност је такође једна од замки која може угрозити ваше здравље. Астрологија служи да вам помогне да избегнете опасност.
Љубав: Морате да пређете преко увреде ако желите да остварите разумну везу. Пошто сте неке ствари везане за партнера већ научили, примените их у пракси.
Савет: Настојте да будете стрпљиви, али и тактични.
Blizanci
Близанци
21.05 - 20.06
Дистанцирате се од свега што вас повређује. Ако наставите овим темпом, остаћете сами самцати на свету. Колико сте ви лично допринели да се околина према вама тако опходи?

Посао: Могућа незадовољства, застоји и осујећеност планова - захтевају стрпљење.
Здравље: Неки припадници знака утеху за ирационалне страхове налазе у алкохолу, док жене Близанци имају проблеме гинеколошке природе.
Љубав: Од партнера тражите све или ништа. Односи са њим показују да грешите. Ако престанете да мењате њега, а кренете да мењате себе, можда ћете нешто од везе и спасти.
Савет: Треба се изборити са толиком количином напетости коју носите у себи, а која може деловати аутодеструктивно. Последице сносите искључиво ви сами.
Rak
Рак
21.06 - 20.07
Снага воље је наглашена, о чему сведоче поступци које ћете предузети наредних дана. Успева вам да се усагласите са самим собом. На пецкања са стране засад сте индиферентни.

Посао: Изашли сте из фазе апатије, тако да се активирате на више фронтова. Пред вама су не само интелектуални већ и физички послови, које радо прихватате.
Здравље: Емотивно сте задовољни, па сте самим тим и здрави. Ракови најчешће подлежу психосоматским оболењима. Да је тако - потврђује управо овај период.
Љубав: Фасцинирате вољену особу скривеним шармом. Још ако је у питању Лав, страсти и љубави биће на претек. Партнер је напокон схватио ваше вредности. Хрли вам у сусрет.
Савет: Не дозволите себи тај луксуз да изгубите самоконтролу. На провокације са стране треба бити равнодушан. Злонамерних људи има свуда.
Lav
Лав
21.07 - 21.08
Снага воље је наглашена. Свесни сте сопствених вредности, али и озбиљности ситуације. Схватате да времена за губљење нема. Надокнађујете пропуштено.

Посао: У фази сте прављења планова за нове пословне пројекте. У конфликту између жеља и могућности, настојите да нађете златну средину. Успех!
Здравље: Здравствена ситуација није сјајна. Многи Лавови су у фази очекивања хирушког захвата. Свесни сте да позитивним мислима можете ублажити проблем.
Љубав: Иако партнер чини све да заголица вашу машту, касно је. Грешке му не праштате. Сматрате да је изиграо ваше поверење, па планирате да се дистанцирате од њега.
Савет: Улазите у период који је одличан за нове почетке, али пре тога морате да рашчистите са старим навикама и особама које вас спутавају.
Devica
Девица
22.08 - 22.09
Ушли сте у помало депресиван период. Имате осећај да вам ништа не иде од руке. Тешите се, идуће недеље све ће бити у реду.

Посао: Улажете двоструко већи напор у односу на остварене резултате. Безвољни сте не само због тога већ и због разних закашњења. Избегавајте започињање нових послова.
Здравље: У фази сте самоиспитивања. Припадници неких знакова кривицу за незадовољство радо би свалили на друге, али ви сте свесни сопствене одговорности.
Љубав: Веза у којој сте постаје климава. Досадило вам је "клацкање", па размишљате о нечем стабилнијем. Не доносите дефинитивне закључке на плану љубави ових дана!
Савет: Зарањањем у подсвест, окретањем духовности и тражењем нових ресурса - превазићи ћете кризу.
Vaga
Вага
23.09 - 22.10
У релативно сте добром астролошком периоду. Планетарни Динамички аспекти чине вас срећним. У фази сте избора између неколико понуда.

Посао: Окружени сте особама на које не можете да се ослоните. Лоша пословна комуникација чини вас незадовољним. Оно што зависи од вас тренутно је под контролом.
Здравље: Расположење је променљиво. Депресија се смењује са тотално супротним осећањем. Спас тражите у фрижидеру, чиме потенцирате проблем.
Љубав: Романтични доживљаји нарушавају свакодневне планове. Могући су емотивни изливи које не можете да реализујете због везаности за особу из прошлости.
Савет: Све што је лепо - кратко траје. Тако и ви морате бити свесни да ће период оптимизма нестати. Покушајте да нешто инвестирате у будућност.
Skorpija
Шкорпија
23.10 - 22.11
Доносите важне одлуке. "Коцкате" се, али се и колебате, јер из одређене ситуације желите да извучете максимум. Нажалост, нешто морате жртвовати.

Посао: Под условом да савладате налете лењости и хвалисавост, шанса да остварите успешан пословни период може бити искоришћена. Све зависи искључиво од вас.
Здравље: Болови у грудима могу бити последица срчаних сметњи или проблема са плућима. Смета вам нервирање, али и пушење. Смањите дозу.
Љубав: Ових дана вам Лавови изузетно пријају. Проводите луде и незаборавне тренутке. Партнер вас осваја, прича гомилу слатких лажи и нестаје.
Савет: Неке мане хитно треба ставити под контролу. Оне се у првом реду односе на жељу да манипулишете људима и држите све конце у својим рукама.
Strelac
Стрелац
23.11 - 20.12
Најбрбљивији сте од свих астролошких знакова. Сетите се изреке по којој језик кости нема, али их ломи. Последице погрешно изговорених речи могу бити фаталне.

Посао: Извесни догађаји чине вас емотивнијим, што утиче на ваше интелектуално расуђивање, па посао може да трпи.
Здравље: Проблеми са жлездама, хормонима и ментална дестуркција, под условом да нешто не предузмете, могу узети маха.
Љубав: Са партнером никако да нађете заједнички језик. ви у клин, он у плочу, па коме досади. Спас тражите у бекству, али се на тај начин и отуђујете.
Савет: Покушајте да будете мање себични. Ово се првенствено односи на породичне припаднике знака. Укућанима је доста ваше егоцентричности.
Jarac
Јарац
21.12 - 19.01
Упорним залагањем имате шансе да постигнете све што сте наумили. Због чега вас повремено обузимају мрачне мисли и зле слутње?

Посао: Амбициозни сте, упорни, радни. Захваљујући вишку енергије и кристално јасним жељама, долазите до жељеног циља. И планете су делимично заслужне за успех. Добитак!
Здравље: Иако имате све предуслове за добро здравље, јављају се проблеми у виду преосетљивости. Безразложно незадовољство утиче на неконтролисано узимање хране.
Љубав: Будући да сте затрпани обавезама, немате времена за љубав. Партнер се осећа запостављено, па је пожељно посветити му мало пажње. Он је ипак велико дете.
Савет: Опасност вреба у виду искључивости и заинтересованости за себичне интересе. Надајмо се да ћете пребродити ове слабости.
Vodolija
Водолија
20.01 - 18.02
У хармонији сте са самим собом, па и са другима. Читава ова седмица пролази у миру, реду и раду. Не очекујте ништа спектакуларно.

Посао: Конфликтну ситуацију држите под контролом. Хладнокрвним ставом запањујете околину. Сви око вас радо би да се свађају, па вас константно провоцирају.
Здравље: Пошто постоји опасност од повреда, пожељно је бити опрезан. Напети сте, али све остале здравствене проблеме успевате да санирате на време.
Љубав: Вага је идеална особа за вас. Астролошки гледано, ви припадате ваздушном знаку, као и она. Чувајте се промаје, јер можете да назебете.
Савет: Унутрашњи конфликт је неоснован. Пошто је он јачи од вас, морате се некако сами изборити. Искористите вишак енергије за велико спремање.
Ribe
Рибе
19.02 - 20.03
Ако од наредних догађаја очекујете нешто епохално, само ћете се нервирати и бити незадовољни. Радост вам причињавају ситнице.

Посао: Напредак у професији тренутно је евидентан. Успех очекујте у занимањима везаним за васпитно-образовни рад. Не дозволите да вам се колеге мешају у послове.
Здравље: Несигурност и низак ниво психичке енергије указују на известан здравствени проблем. Лоша циркулација и спондилоза захтевају лекарску интервенцију.
Љубав: Односи са партнером нису сјајни, бар не онакви какве их замишљате. Са Лавовима и Овновима избегавајте сукобе, јер сте ви у тој комбинацији на губитку.
Савет: Пожељно је не започињати ништа пре него што окончате једну важну ствар. Имате лошу навику да се бацате на више колосека, а да ништа не приводите крају.
Почетна страна | Вести | Живот | Продавница | Форум | Причаоница | Интернет приступ | Преглед садржаја
English | Latinica | Услови коришћења | Приватност | Рекламирање | Послови | О Крстарици | Помоћ

Copyright © Крстарица д.о.о. 1999-2014. Сва права задржана. Забрањена је репродукција у целини и у деловима без дозволе.