Астро центар

Разговарајте уживо са најпознатијим домаћим астролозима!

Позовите било када број:

0906 202 059

Цена позива: 42,00 дин за пола минута разговора из фиксне или МТС мреже.

Астро савет

Питајте најбоље астрологе у земљи!

Пошаљите SMS поруку на број 1298 (за све мреже):

K датум_рођења ваше_питање

Стиже 3 до 5 порука у одговору у року од 24 сата. Цена: 182,64 дин (МТС), 183,60 дин (Теленор), 183,48 дин (Vip)
Пример: K 12.03.1982 Kada cu se udati?

Дневни лични хороскоп

Прочитајте свој лични хороскоп за данас!

Пошаљите SMS поруку на број 2200 (за све мреже):

HOR датум_рођења време_рођења место_рођења

У одговору стиже до 5 порука.
Цена: 122,64 дин (МТС), 123,60 дин (Теленор), 123,48 дин (Vip)
Пример: HOR 12031982 1400 Beograd
(ако сте рођени 12.03.1982. у 14:00 часова у Београду)

Нумеролошка анализа

Проверите коју улогу имају бројеви у вашем животу, како да најбоље функционишете и како да савладате проблеме.

Пошаљите SMS поруку на број 2200 (за све мреже):

NUM датум_рођења

Стижу 4 поруке у одговору. Цена: 122,64 дин (МТС), 123,60 дин (Теленор), 123,48 дин (Vip)
Пример: NUM 15071985
(ако сте рођени 15.07.1985)

Љубавни калкулатор

Проверите колико се слажете у љубави са својом симпатијом!

Пошаљите SMS поруку на број 2200 (за све мреже):

LJUBAV ваше_име_презиме симпатија_име_презиме

Цена: 38,64 дин (МТС), 39,60 дин (Теленор), 39,48 дин (Vip)
Пример: LJUBAV Jelena Ivanovic Milan Pavlovic

SMS сервиси

Астролошки и забавни садржаји директно на Вашем мобилном телефону!

Кликните овде за преглед свих SMS сервиса!

Недељни хороскоп - од понедељка до недеље

Водич кроз звезде

 Дневни хороскоп  |  Недељни хороскоп  |  Биоритам  |  Астрологија  |  Љубав  |  Тарот 
 Сервиси:  Астро центар  |  Астро савет  |  Нумерологија  |  Дневни  |  Еротски  |  Љубавни калк.  


Ovan
Ован
21.03 - 20.04
Бићете у ситуацији да нешто прослављате. Читава недеља пролази у знаку радосне новости која наговештава позитиван исход важног догађаја.

Посао: На себе преузимате одговорност, крећете у акцију. Радите сходно својој природи, жустро и одлучно. Окупирани сте политичким проблемима.
Здравље: Могуће су повреде главе и проблеми са синусима. Избегавајте промају и непромишљене поступке.
Љубав: Страсна веза доживљава кулминацију. Од партнера умногоме зависи остваривање неких ваших пословних замисли.
Савет: Шта посаветовати особи рођеној у вашем знаку? Одговор је: стрпљење и толеранцију. Обуздавајте се!
Bik
Бик
21.04 - 20.05
Пред вама је напорна радна седмица, али засад без видљивих помака. Пошто волите опипљиве доказе за оно чиме се бавите, бићете помало незадовољни.

Посао: Потребно је бити организован, уколико желите да испливате из проблема и утичете на то да пословна ситуција буде боља.
Здравље: Пошто сте пред себе поставили мноштво обавеза на које тешко можете да одговорите, то се одражава и на ваше физичко здравље. Слаба тачка су плућа.
Љубав: Учвршћујте везу. Мало толеранције према партнеру не би било на одмет. Сазнање да сте вољени свакоме прија.
Савет: Покушајте да нервирање сведете на разумну меру. Направите селекцију у свему, посебно кад су пословне обавезе у питању.
Blizanci
Близанци
21.05 - 20.06
Доносите одлуку која утиче на даљи правац животних токова. Унутрашња хармонија је нешто што даје посебан шарм. Сачувајте је.

Посао: Нов пословни пројекат је на видику. Дигли сте руке од свега, посебно ако се бавите приватним бизнисом. Помоћ стиже изненада.
Здравље: Опорављате се од стресова којих је било превише. Схватате да сте се узалуд нервирали. На ствари гледате благонаклоно. У фази сте опоравка.
Љубав: Свађа са партнером је нормална ствар, јер је веза већ одавно постала монотона. Тешите се, јер овог пута нисте ви криви. Партнер измиче контроли.
Савет: Пошто сте у знаку новог посла и важне одлуке, саветује се избегавање површности. Разрадите све до детаља.
Rak
Рак
21.06 - 20.07
Романтични догађаји могу да наруше свакодневну монотонију. Препуштате се жељама. Бићете у ситуацији да емотивно реагујете.

Посао: Оно што вам у наредном периоду добро иде наруку јесте мудрост. Повлачите исправне потезе кад је у питању посао. Са минимумом напора остварујете корист.
Здравље: Могући су проблеми услед претеривања. На удару су жлезде са унутрашњим лучењем, а ту су и проблеми са гојазношћу.
Љубав: Нова веза неочекивано улази у ваш живот. Многи Ракови су управо ових дана у фази велике заљубљености. Пуно емоција и нежности.
Савет: Понашајте се спонтано, јер је ситуација под контролом. Нема никаквих разлога за панику, бар када је посреди здравље.
Lav
Лав
21.07 - 21.08
Нешто морате да жртвујете. Бићете у ситуацији да вам једно кајање не гине. Па кад је већ тако, онда се не вреди узалуд нервирати.

Посао: Упловили сте у мирније воде. Посао се одвија по устаљеном шаблону, па се не оптерећујте.
Здравље: Налазите се у фази опоравка. Свој живот боље анализирајте. Размислите о наредним потезима, како бисте били здравији и срећнији.
Љубав: Љубав, ваша главна покретачка снага, чини да се добро осећате. Успостављате унутрашњу равнотежу. То је оно право!
Савет: Хватате се у коштац са својим главним непријатељем - сујетом. Она може да поквари многе ствари и врати вас уназад. То нипошто не дозволите!
Devica
Девица
22.08 - 22.09
Морате да кренете у одлучну акцију. Одговорни сте за своју судбину, али и за судбину многих. Зато поступајте опрезно!

Посао: Посао је кренуо низбрдо, што вас додатно брине. Неке грешке сте починили а да нисте ни били свесни, па сада морате да испаштате.
Здравље: Могућност појаве проблема са уринарним трактом или гинеколошке сметње. Још увек није касно да нешто предузмете како бисте санирали стање.
Љубав: Наступа затишје. Партнеру немате шта да пребаците, што не значи да сте задовољни емотивном ситуацијом. Припремите се за отворен разговор.
Савет: У наступајућој недељи очекује вас пуно догађаја који изискују здрав разум и правилан приступ. Пожељно је бити прибран и избегавати свађе.
Vaga
Вага
23.09 - 22.10
Тешко функционишете у тоталном пословном хаосу којим сте окружени. Пошто са напором одговарате на постављене захтеве, могући су здравствени проблеми.

Посао: У посао уносите превише емоција. У ситуацији сте кад вам се ништа не ради. Жеља за послом наступа неочекивано, али околности не дозвољавају извршење.
Здравље: Није сјајно. Проблеми наступају због превеликих амбиција и емотивности. Малаксалост је последица временских осцилација.
Љубав: Ове недеље светла тачка вашег живота је љубав. Очекује вас пуно лепих и незаборавних тренутака са вољеном особом или симпатијом.
Савет: Морате бити свесни најпре својих слабости, па тек онда анализирати друге. Из тренутне пословне кризе можете изаћи само уз напор.
Skorpija
Шкорпија
23.10 - 22.11
Улазите у нов, далеко повољнији животни период. Ова седмица биће у знаку пријатних догађаја и почетака.

Посао: Веома сте задовољни оствареним резултатима, посебно материјалном сатисфакцијом, коју добијате од претпостављених. Очекује вас славље.
Здравље: Будите опрезни кад је конзумирање пића или цигарета у питању, пошто можете имати проблема. Више времена проводите на свежем ваздуху, јер су вам плућа угрожена.
Љубав: Нови почеци или успостављање везе на сасвим новим основама. Схватате да однос са партнером захтева промене. Није вам лако, али ћете ипак то учинити.
Савет: Не будите нестрпљиви и неуротични, онако како само ви то умете. Немате разлога за забринутост. Опустите се и препустите заслуженом одмору. Срећно!
Strelac
Стрелац
23.11 - 20.12
Функционишете мудро и великодушно. Бићете у ситуацији да се бавите филозофским проблемима и да повлачите мудре потезе.

Посао: Ове недеље вас очекује пуно посла, али ћете га, пошто је енергија појачана, успешно обавити. Финансијка ситуација се поправља.
Здравље: Могуће су реуматске тегобе или ломови костију. Будите опрезни, уколико желите да избегнете опасност.
Љубав: Уживате у загрљају вољене особе. Пуно лепих тренутака учиниће време пред вама незаборавним. Партнера више привлачите ако мање причате.
Савет: Пошто сте успели да нађете начин како да најбоље функционишете, савет вам није потребан. Потрудите се да то стање дуже потраје.
Jarac
Јарац
21.12 - 19.01
Упловили сте у мирније воде. Ствари се одвијају рутински, што и није тако лоше. Проблем може наступити ако ово стање дуже потраје. Биће вам досадно.

Посао: Фантастичан период, посебно ако се бавите комуникацијама или радите са папирима. Остварићете много више од замишљеног. Изузетно повољна седмица.
Здравље: Пуни сте енергије и у свом сте елемету. Пожељно је бављење спортом и што више кретања, уколико желите да ово стање сачувате.
Љубав: Према партнеру осећате физичку привлачност. Стога следи богат сексуални живот, под условом да покушате да се изборите са стидљивошћу.
Савет: Уживајте у сваком тренутку. Не размишљајте о оном што ће бити и не страхујте унапред. Тако пријатна седмица вам се ретко дешава. Максимално је искористите.
Vodolija
Водолија
20.01 - 18.02
Иако немате разлога за депресивно стање, осећате се безвољно. Недостаје вам стимуланс са стране, како бисте се покренули из мртвила у ком сте се свесно или несвесно нашли.

Посао: Могућ је сусрет са јавношћу и успех, посебно ако се бавите јавним радом. Остварујете завидне резултате. На скупу у пријатној атмосфери нешто славите.
Здравље: Стомачне тегобе последица су неконтролисане исхране. Морате бити умеренији кад су јело и пиће у питању. Депресија.
Љубав: Мудро ћете успети да седите на више столица у исто време, а да то нико не примети. Иако мислите да варате друге, сами себе заваравате.
Савет: Хитно решите емотивни неспоразум који вас већ дуже време тишти. Можда вам стање неизвесности више одговара? Мислите да сте на тај начин слободнији.
Ribe
Рибе
19.02 - 20.03
Емоције су доведене до усијања. Многим припадницима овог хиперсензибилног знака дешаваће се ствари због којих неће моћи да остану равнодушни.

Посао: Шта год да урадите, имате осећај да грешите. Морате због нечега да се жртвујете, а то никако не желите. Мало сте себични, бар кад је посао у питању. Нереални сте.
Здравље: Ако сте били болесни, санирате проблеме и улазите у бољи период. Можда неке од проблема стварате и сами или су плод уобразиље? Све потиче из главе.
Љубав: Уживате у топлој породичној атмосфери. Настојите да избегнете изласке, а да више времена проведете у кући са вољеном особом и гостима.
Савет: Морате јасно сагледати ситуацију у којој се налазите. Покушајте да максимално профитирате и да се не нервирате, иако је то тешко учинити.
Почетна страна | Вести | Живот | Продавница | Форум | Причаоница | Интернет приступ | Преглед садржаја
English | Latinica | Услови коришћења | Приватност | Рекламирање | Послови | О Крстарици | Помоћ

Copyright © Крстарица д.о.о. 1999-2014. Сва права задржана. Забрањена је репродукција у целини и у деловима без дозволе.