U trendu

„Nevaljali dečko tenisa“ proziva Đokovića: Zašto uvek moramo da ih ljubimo?

Novak Đoković ispao je sa turnira u Indijan Velsu. Prvi igrač sveta izgubio je u trećem kolu Mastersa od Nemca Filipa Kolšrajbera rezultatom 4:6, 4:6.

Poraz srpskog tenisera od 39. igrača sveta bio je povod za brojne komentare na društvenim mrežama. Jedan od teniskih fanova napisao je Tviteru: ‘Da li je sve u redu s Novakom? Ne može da pogodi lagane udarce. Izgleda umorno’.

Australijski teniser Nik Kirjos na to je dao svoj komentar: ‘Smešno, nešto s njim nije u redu, zar ne? Kada sam izgubio od Kolija rastrgali su me komentarima ‘isti stari Kirjos’. Kako bi bilo da smo kažemo – dečko je dobar i zna da pobeđuje. Mrzim ovo, zašto uvek moramo da ljubimo igrače kada izgube?’.

„Nevaljali dečko tenisa“ mislio je na Đokovića, ali i na ostale igrače s vrha ATP liste. Kirjos je objavom izazvao burnu reakciju teniskih fanova, a jedan mu je odgovorio: „To je zato što je Đoković osvojio 15 Grend slem titula i ‘počistio’ zadnja tri, a ti ništa nisi osvojio u karijeri. Od njega očekujemo da igra na višem nivou nego što to očekujemo od tebe“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.